A treia înfrângere în Champions League pentru SCM Râmnicu Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat sâmbătă după amiază un nou eșec la scor în cea mai importantă competiție inter-cluburi. Și de această dată, înfrângerea categorică a venit după o primă repriză bună, în care echipa lui Florentin Pera, fără Gonzalez și Liscevic, a lăsat impresia că se poate lupta de la egal la egal cu o echipă altfel foarte valoroasă. În etapa următoare, a patra, Vâlcea are ocazia să-și treacă în cont primele puncte, urmând să primească vizita campioanei Croației, Podravka Vegeta, pe 11 octombrie.

Astăzi am jucat doar în prima repriză, când am avut o apărare bună, poarta a prins bine și tactic totul a decurs normal, chiar dacă, din păcate am primit 2-3 goluri din pre-pasiv. În a doua repriză, am ratat foarte mult, poarta gazdelor a fost în formă, cu multe intervenții 1 la 1, în timp ce noi am ratat mult din extremă și de pe pivot. Spre final, am ales să fac schimbări și să le dau șanse și jucătoarelor mai tinere. ȚSKA Moscova a făcut o partidă bună și o felicit pentru victorie. Noi am venit aici cu probleme, fără Gonzalez și Liscevic, și am reușit să ne ridicăm la nivelul așteptat doar o repriză. Florentin Pera (antrenor SCM Râmnicu Vâlcea)

ȚSKA MOSCOVA – SCM RÂMNICU VÂLCEA 30-20 (14-11) Arbitri Dzmitry Nabokau / Siarhei Kulik (Belarus)

ȚSKA: De Souza, Sedoykina – Mihailicenko 9, Ilina 4, Gorshkova 3, Dmitrieva 2, Vedekhina 2, Heindahl 2, Ristovska 2, Gorshenina 1, Sudakova 1, Markova 1, Chigirinova 1, Skorobogatchenko 1, Illarionova 1, Zhilinskaite. Antrenor: Jan Leslie Lund.

Vâlcea: Batinovic 1 gol, Ciucă, Rus – Lopez 4, Elghaoui 3, Glibko 3, Florica 2, Minevskaja 2, Trifunovic 2, Aardahl 1, Dăscălete 1, Nikolic 1, Norgaard, Fernandez, Marin, Stamin. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Facebook EHF Champions League

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *