CSM București își încheie evoluția în grupele Champions League cu o remiză

CSM București a încheiat la egalitate, 29-29, partida de pe teren propriu din ultima etapă a grupei A din Champions League, cu lidera Team Esbjerg, echipa oaspete egalând în ultima secundă. Meciul nu a avut nicio miză vizavi de locurile pe care cele două echipe au încheiat grupa.

Citește mai mult

Victorie lejeră pentru CSM București în Champions League

CSM București a obținut duminică seara cea de-a șaptea victorie în grupa A din versiunea feminină a Champions League, în confruntarea cu ”lanterna roșie” a grupei, Podravka Vegeta, scor 29-21. Campioana României n-avea cum să aibă probleme în fața unei echipe cu multe absențe, care a deplasat doar 12 jucătoare la București.

Citește mai mult

CSM București a obținut a șasea victorie în Champions League

Campioana Ligii Florilor a obținut sâmbătă seara cea de-a șasea victorie în actuala ediție a Champions League, în partida cu Borussia Dortmund. Cu alibiul oboselii invocat înainte de acest joc, pentru orice eventualitate, echipa bucureșteană s-a impus totuși, chiar dacă destul de greu.

Citește mai mult

Programul echipelor feminine românești în cupele europene în acest weekend

Cele patru echipe din Liga Florilor care evoluează în cupele europene vor juca în weekend într-o nouă etapă a grupelor competițiilor în care sunt angrenate. Citiți când vor avea loc partidele și unde vor putea fi vizionate.

Citește mai mult

Delo Champions League / CSM București îi administrează lui Ferencvaros prima înfrângere

După înfrângerea frustrantă de sâmbăta trecută, când a pierdut în ultimele secunde, campioana României și-a luat revanșa în fața lui Ferencvaros, căreia i-a provocat prima înfrângere. Partida a fost echilibrată în primele 20 de minute, după care CSM București a pus stăpânire pe joc.

Citește mai mult

Încă o înfrângere pe final pentru CSM București în Champions League

Campioana CSM București a suferit sâmbătă seara a patra înfrângere în grupa A din Delo Champions League, în partida din deplasare cu Ferencvaros, disputată la Erd, scor 30-31. O înfrângere frustrantă, în condițiile în care echipa bucureșteană a avut o evoluție în general bună pe faza ofensivă.

Citește mai mult

Adrian Vasile: Ar fi trebuit să avem experiența necesară să gestionăm mai bine ultimele minute

CSM București a pierdut sâmbătă seara, pe teren propriu, partida din Champions League cu Brest Bretagne, scor 29-30, din cauza unui gol primit la ultima fază a partidei. Iată ce au declarat antrenorii celor două echipe la conferința de presă de după joc.

Citește mai mult

Delo Champions League / Victorie importantă pentru CSM București în Germania

Campioana României a reușit să lege două victorii în Champions League, câștigând duminică după amiază cu 25-22 pe terenul campioanei Germaniei, echipă ce era neînvinsă și conducea în clasamentul grupei A înaintea etapei a patra. CSM București a avut un început bun, a condus cu 8-4 în minutul 20, intrând apoi cu avantaj minim la pauză.

Citește mai mult