Declarații după România – Germania 19-22 / ”Am avut o mare problemă la finalizare”

Bogdan Burcea: ”Sunt recunoscător pentru modul în care fetele au ales să lupte până la final. Cu puțin mai mult noroc în unele momente, rezultatul ar fi putut fi mai bun pentru noi. Dar, în această clipă, Germania este echipa care a meritat să câștige.”

Yuliya Dumanska: ”Felicitări Germaniei, au făcut mai puține greșeli decât noi, de aceea au câștigat. A fost un meci greu pentru ambele echipe. Echipa României a luptat azi și va lupta și în următoarele două meciuri.”  

Andreea Popa: ”Sperăm ca la următoarea partidă să avem un parcurs cât mai bun, să începem bine meciul pentru că azi am avut un început destul de greu și, până ne-am revenit, a trebuit să tragem puțin de noi.” 

Lorena Ostase: ”La începutul meciului, am fost prea rezervate și sunt puțin supărată, dar am încredere în echipă și cred că vom face meciuri mai bune în continuare.”

Nicoleta Dincă: ”Din păcate, nu a fost un meci așa cum ne-am fi dorit noi. La finalizare a fost o mare problemă. Sperăm ca, până la următorul meci, să remediem acest lucru. Sperăm ca la antrenamentele pe care le mai avem până atunci să punem la punct tot ce mai trebuie. Era un meci important pentru moralul nostru, dar, din pacate, nu am reușit să câștigăm. Sperăm să câștigăm ambele meciuri rămase și să aducem cât mai multe puncte.”

Foto: Sorin Pană – Facebook Sportul Ilustrat

Sursa: frh.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *