20 de minute n-au fost de-ajuns pentru un rezultat bun / Manuel Montoya s-a enervat la conferința de presă

România a început în mare forță partida de Cluj cu campioana mondială, beneficiind, e-adevărat, și de paradele senzaționale ale lui Mihai Popescu, un portar de ”Top Class”, așa cum l-au numit și francezii după meci. Manuel Montoya s-a enervat la conferința de presă.

Citește mai mult

Exclusiv / Manuel Montoya: ”A fost un meci ciudat, nu mi s-a mai întâmplat să pierd la 8 goluri, după ce adversarul a marcat doar 21”

Antrenorul spaniol Manuel Montoya nu a avut un debut tocmai fericit la cârma naționalei masculine a României, care a pierdut în Portugalia la o diferență de 8 goluri, după ce a înscris doar de 13 ori. Iată ce a declarat selecționerul naționalei noastre, în exclusivitate pentru handbalmania.ro.

Citește mai mult

Greu doar cu Popescu și 28% eficiență a atacurilor / Portugalia – România 21-13 (10-7)

România a pierdut fără drept de apel primul meci din preliminariile EURO 2020, disputat în deplasare, cu Portugalia. Din păcate, selecționata tricoloră a avut o evoluție lamentabilă pe faza de atac, unde a avut loc un veritabil recital de ratări și greșeli neforțate, iar scorul putea fi mult mai drastic, fiind limitat de evoluția foarte bună a lui Mihai Popescu.

Citește mai mult

Exclusiv / Paulo Pereira: ”Îmi doresc din tot sufletul ca Portugalia și România să se califice împreună la EURO 2020”

Vă prezentăm partea a doua a interviului cu Paulo Pereira, selcționerul Portugaliei și antrenorul principal al echipei masculine a clubului CSM București, în care puteți citi ce crede tehnicianul portughez despre viitoarele preliminarii ale europenelor, în care Portugalia și România fac parte din aceeași grupă.

Citește mai mult