Liga Florilor / Vâlcea surclasează Rapidul în ultimul meci al turului

Prima jumătate a Ligii Florilor s-a încheiat miercuri seara în Polivalenta bucureșteană cu un meci care se anunța mult mai echilibrat decât a fost. SCM Râmnicu Vâlcea a învins cu 25-14 Rapidul, care venea după o serie excelentă, 6 victorii din ultimele 7 jocuri disputate. Echipa feroviară a suferit enorm pe faza de atac, acolo unde nu a găsit soluții pentru a depăși o apărare foarte bine organizată, care a avut în spate și o portăriță în zi bună, Daciana Hosu. Astfel, Vâlcea a primit doar 5 goluri în prima repriză și 9 în cea de-a doua, obținând o victorie categorică, poate mai ușor decât ar fi sperat. Liga Florilor se întrerupe pentru ”dubla” naționalei cu Macedonia de Nord, din preliminariile mondialelor, și se va relua pe 26 aprilie cu un turneu de 4 etape.

RAPID BUCUREȘTI – SCM RÂMNICU VÂLCEA 14-25 (5-13) Arbitri: Cristina Năstase / Simona Stancu

Rapid: Foggea, Dobre – Constantinescu 4, Buceschi 3, Kassoma 2, L. Popa 1, Cavlovic 1, M. Ilie 1, Chiricuță 1, Boljevic 1, Badea, Vacariu, Lazăr, Trifan. Antrenor: Carlos Viver.

Vâlcea: Hosu, Ciucă – Lopez 5, Florica 4, Elghaoui 4, Fernandez 3, Gonzalez 3, Liscevic 3, Nikolic 3, Dăscălete, Aardahl, Trifunovic, Lupei, Stamin. Antrenor: Florentin Pera.

Foto: Emilia Nicolae

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *