Egal smuls cu forcepsul de naționala feminină în Austria

Naționala feminină a terminat la egalitate cel de-al doilea joc din preliminariile EURO 2022, 33-33 în deplasare, cu Austria, după un final dramatic, în care Bianca Bazaliu a egalat în ultima secundă. Echipa tehnică a operat două modificări în lot față de partida cu Feroe, noutățile fiind Cristina Laslo și Lorena Ostase.

Citește mai mult

Victorie cu multe umbre împotriva Insulelor Feroe

Naționala feminină a debutat miercuri  în preliminariile europenelor de anul viitor cu o victorie previzibilă împotriva Insulelor Feroe, 26-19, la Mioveni. În fața unei echipe care-i pusese mari probleme acum doi ani tot în preliminariile europenelor, naționala noastră a avut destule probleme mai bine de trei sferturi din meci.

Citește mai mult

20 de jucătoare pentru cele două meciuri oficiale din octombrie ale naționalei feminine

Federația Română de Handbal a publicat luni lista celor 20 de jucătoare care vor participa la cele două jocuri oficiale din această toamnă, contând pentru preliminariile campionatelor europene de anul viitor. Astfel, naționala de senioare se va reuni pe 2 octombrie la Mioveni, acolo unde va juca pe 6 octombrie (ora 18.30) cu Insulele Feroe.

Citește mai mult

Cuplul Stark – Ștefan va oficia la europenele masculine / Mihai Ștefan: E o delegare care ne onorează și ne obligă

Federația Europeană de Handbal a anunțat vineri cele 18 cupluri de arbitri care vor oficia la turneul final al campionatului european masculin, care se va disputa în Ungaria și Slovacia, în perioada 13-30 ianuarie 2022. Printre acestea se numără și cel format din Bogdan-Nicolae Stark și Romeo-Mihai Ștefan.

Citește mai mult

Naționala feminină va începe preliminariile EURO 2022 la Mioveni

La începutul lunii octombrie sunt programate primele partide din cadrul preliminariilor campionatelor europene feminine din 2022, care vor avea loc în Muntenegru, Macedonia de Nord și Slovenia. România face parte din grupa 2, alături de Danemarca, Austria și Insulele Feroe și va juca prima partidă pe teren propriu.

Citește mai mult

Naționala masculină mai ratează o calificare și încheie pe ultimul loc în grupă

Echipa națională de handbal masculin a mai bifat, din păcate, o contraperformanță de răsunet, ratând calificarea la Euro 2022. Selecționata pregătită de Rareș Fortuneanu și Adi Petrea a pierdut meciul decisiv de duminică din Muntenegru și a încheiat grupa preliminară 8 pe ultimul loc, după Kosovo. Meciul de la Podgorica, împotriva unei echipe deloc de speriat, a fost pierdut în atac, acolo unde tricolorii au avut din nou o evoluție lentă, haotică…

Citește mai mult

EURO 2022 / Suedia s-a distrat cu România la Sibiu, ce a spus selecționerul Rareș Fortuneanu

Prima tentativă a naționalei masculine de a mai face puncte pentru calificarea la europenele de anul viitor a eșuat. E drept că handbaliștii noștri au avut în față vicecampioana mondială, însă prestația selecționatei române a fost foarte slabă.

Citește mai mult

Naționala masculină se duelează miercuri cu vicecampioana mondială

Echipa națională masculină susține miercuri și duminică ultimele două partide din preliminariile EURO 2022. Formația pregătită de Rareș Fortuneanu și Adrian Petrea vine după două rezultate dezastruoase cu Kosovo, pe care n-au putut s-o învingă nici la Priștina, nici la București, dar mai speră într-o calificare.

Citește mai mult

A fost anunțat lotul pentru ultimele meciuri din preliminariile europenelor masculine

Selecționerul Rareș Fortuneanu a anunțat lotul de 20 de jucători pentru ultimele două partide din preliminariile europenelor de anul viitor. Au fost făcute câteva modificări față de meciurile de coșmar cu Kosovo, noutățile fiind Marius Szoke, Ciprian Șandru, Răzvan Gavriloaia, Andras Szasz și Alexandru Asoltanei plus Ionuț Iancu și Vlad Rotaru.

Citește mai mult

Naționala feminină și-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2022

Joi, la Viena a avut loc tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru campionatele europene din 2022, care se vor desfășura în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. România s-a aflat în cea de-a doua urnă valorică și a fost repartizată în grupa 2, alături de Danemarca, Austria și câștigătoarea unei grupe preliminare.

Citește mai mult

Naționala rușinii: desființați de Kosovo la București

Echipa națională de handbal masculin a reușit să escaladeze nebănuite culmi ale neputinței și rușinii, ajungând fără doar și poate de râsul Europei. Kosovo a învins duminică seara România în Sala Polivalentă din București fără drept de apel, 30-25, după un meci controlat de oaspeți la toate capitolele.

Citește mai mult