Liga Florilor / Oaspetele au câștigat ultimele două partide ale etapei a XI-a

Ultimele două jocuri ale etapei a unsprezecea din primul eșalon feminin s-au disputat duminică și s-au încheiat cu victorii ale echipelor care au evoluat în deplasare. SCM Craiova s-a impus la Brăila, în timp ce Rapidul a câștigat pe terenul Gloriei Bistrița.

Citește mai mult

Liga Florilor / Rapidul a dat lovitura la Brăila, victorii pentru Minaur și Buzău

Ultimele trei partide ale etapei a cincea din Liga Florilor au fost foarte disputate, iar efectul rezultatelor înregistrate a fost faptul că acum în fruntea clasamentului sunt trei echipe cu câte 12 puncte și nu mai există nicio echipă neînvinsă.

Citește mai mult

Liga Florilor / Dunărea Brăila preia șefia clasamentului după o victorie categorică

Cel de-al doilea joc al etapei a treia din primul eșalon feminin s-a disputat joi după-amiază, la Brăila, acolo unde gazdele de la Dunărea au primit vizita nou-promovatei CSU Știința București. Echilibrul a durat doar 5 minute, astfel că, de la 2-2 în minutul 5, gazdele se desprinseseră deja la 11-4 în minutul 17.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Brăila s-a calificat la aruncările de departajare, Buzăul este, de asemenea, în sferturi

Încă două echipe au obținut biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României feminine, ale cărei optimi de finală se desfășoară marți, la Bistrița. Astfel, Gloria Buzău s-a impus fără mari probleme în partida cu Dacia Mioveni, după ce a condus de la un capăt la altul al jocului.

Citește mai mult

Liga Florilor / Clujul mai face o surpriză, CSM București gâfâie fără Neagu

Deși virtual retrogradată, U Cluj-Napoca nu a renunțat la luptă și a mai făcut sâmbătă o victimă, după ce a învins-o cu 32-29 pe Dunărea Brăila. Ca de obicei, golgheterele ardelencelor au fost Diana Lazăr și Rebeca Necula, U Cluj obținând a patra victorie a sezonului.

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii ale echipelor de pe podium în primele trei meciuri ale etapei a 23-a

Primele trei partide ale etapei a 23-a din Liga Florilor au adus pe teren chiar primele trei clasate, acestea obținând victorii fără mari emoții. Astfel, Vâlcea a trecut de Brăila după un joc echilibrat doar în primele 10 minute, apoi Minaur a învins-o fără probleme pe Măgura Cisnădie pentru ca, în cel de-al treilea meci al rundei, CSM București să mai facă un pas spre titlu.

Citește mai mult

Încă un transfer internațional la Dunărea Brăila

HC Dunărea Brăila își continuă campania agresivă de transferuri pentru sezonul viitor. Astfel, după ce a semnat cu antrenorul danez Morten Soubak și cu braziliencele Mayssa Pessoa, Ana Paula Rodrigues și Samara Da Silva, gruparea brăileană și-a asigurat serviciile internaționalei suedeze Sabina Rosengren Jacobsen.

Citește mai mult