Scandal la turneul amical de la Zalău: meci încheiat în minutul 53

Una din partidele disputate vineri în cadrul turneului amical organizat de HC Zalău, dintre  Minaur Baia Mare și Măgura Cisnădie, a avut parte de un final mai puțin obișnuit. Iată ce a scris site-ul oficial al grupării din Baia Mare: ”Vineri seara, echipa feminină de handbal a CS Minaur a disputat al doilea meci din cadrul turneului de pregătire de la Zalău, cu Măgura Cisnădie. Jocul s-a întrerupt în minutul 53, la scorul de 23-22 în favoarea echipei noastre, ambele echipe părăsind arena în semn de protest față de arbitrajul prestat de cei doi sălăjeni, care au lăsat jocul exagerat de liber. Din păcate, la meciul de dimineață s-a accidentat Magda Cazanga, care a suferit o fractură la mâna stângă, iar în acest meci s-a lovit la bărbie pivotul Alba Spugnini, care a fost la spital pentru investigații suplimentare.”

Sursele Handbal Mania au relatat că, de fapt, antrenorul secund al celor de la Minaur a văzut cartonașul roșu și albastru în minutul 53, după care oficialii maramureșeni au decis să retragă echipa de pe teren. Clubul din Baia Mare nu a dorit să facă alte precizări față de cele menționate pe site-ul oficial.

La solicitarea Handbal Mania, antrenorul Măgurii Cisnădie, Alexandru Weber, a precizat: ”Meciul a fost unul bun, cu ritm, cu apărări agresive și cu răsturnări de scor și a avut tot ceea ce puteam spera de la un meci între echipe două echipe puternice. Pe parcursul jocului, a avut loc o singură accidentare, neintenționată, a pivotului echipei din Baia Mare care, în cădere, s-a lovit cu fața de parchet. În finalul meciului, în minutul 53, un oficial al echipei Minaur a primit cartonașul roșu și albastru, după care ei au retras echipa de pe teren, declarând că nu mai vor continuarea jocului. Echipa Măgura Cisnădie a vrut să termine meciul pe teren după 60 de minute, dar acest lucru nu a fost posibil. În concluzie, meciul nu s-a încheiat cu victoria echipei din Baia Mare, așa cum s-a scris în presa din Maramureș, de vreme ce mai erau de jucat 7 minute, iar la scorul de 23-22 se putea întâmpla orice, iar decizia de a se retrage a fost clar a echipei Minaur.”

Foto: Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *