Miercuri începe etapa a VIII-a din Liga Zimbrilor și se termină etapa a V-a din Liga Florilor

Miercuri, 20 octombrie, sunt programate două partide din primele eșaloane handbalistice. Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea este meciul care va încheia etapa a V-a din Liga Florilor, jocul fiind transmis de TVR 2.

Citește mai mult

Măgura Cisnădie a câștigat în Cehia în Liga Europeană

Măgura Cisnădie a debutat cu dreptul în Liga Europeană feminină, impunându-se sâmbătă, la Most, în prima manșă a turului al doilea preliminar, scor 27-26. Echipa română pornea favorită, a condus în prima repriză și la 7 goluri, 11-4 în minutul 19, dar a intrat la pauză cu doar două goluri avans.

Citește mai mult

Liga Florilor / Egal la Craiova și victorie a gazdelor în Giulești

Primul meci al etapei a patra a Ligii Florilor s-a disputat miercuri dimineața, la Craiova, de la o oră care denotă dispreț față de suporteri și iubitorii de handbal. Disputa dintre Craiova și Zalău s-a încheiat nedecis, 20-20, după ce echipa oaspete a avut trei goluri avans în minutul 56.

Citește mai mult

Liga Florilor / Finaluri pe muchie de cuțit la Slatina și Râmnicu Vâlcea

Ultimele patru partide ale primei  etape din noua ediție a Ligii Florilor s-au disputat duminică. Cele două jocuri desfășurate în Oltenia, dimineață la Slatina și seara la Râmnicu Vâlcea, au fost echilibrate, cu finaluri de infarct.

Citește mai mult

Cupa României feminin / Brăila s-a calificat la aruncările de departajare, Buzăul este, de asemenea, în sferturi

Încă două echipe au obținut biletele pentru sferturile de finală ale Cupei României feminine, ale cărei optimi de finală se desfășoară marți, la Bistrița. Astfel, Gloria Buzău s-a impus fără mari probleme în partida cu Dacia Mioveni, după ce a condus de la un capăt la altul al jocului.

Citește mai mult

Echipele românești și-au aflat adversarele din Liga Europeană și Cupa EHF

Marți, la Viena, au avut loc tragerile la sorți ale primelor tururi din Liga Europeană și Cupa EHF, atât la masculin, cât și la feminin. În Liga Europeană feminină, România va avea patru reprezentante, dintre care doar Măgura Cisnădie va intra în turul 2 preliminar.

Citește mai mult

Patru echipe românești în Liga Europeană feminină

Federația Europeană de Handbal lista echipelor participante în ediția 2021/2022 a Ligii Europene feminine. Pe tabloul competiției se regăsesc patru echipe din România: Măgura Cisnădie (va întra în turul 2 preliminar), SCM Râmnicu Vâlcea, SCM Gloria Buzău (vor intra în turul 3 preliminar) și Minaur Baia Mare (va intra direct în faza grupelor).

Citește mai mult