Falimentul aroganței și incompetenței

Oamenii care au votat joi, 28 aprilie, i-au arătat lui Alexandru Dedu că aroganța, infatuarea și, în cele din urmă, incompetența se plătesc. Nu doar prostia și domnia. Să pierzi în turul 2 cu voturi mai puține decât în primul tur e umilința supremă, e șpițul în dos primit de la cei sătui de o administrație falimentară.

Citește mai mult

28 aprilie 2022 – schimbare sau dezastru în handbalul românesc

Opt ani care au aruncat handbalul românesc în obscurantism. O națională masculină care nu a reușit nicio calificare, învinsă și depășită în grupele preliminare ale europenelor de Kosovo. O națională feminină care a avut ca obiectiv locul 10 la mondiale și a terminat pe locul 13.

Citește mai mult

Au fost validați candidații pentru alegerile din 28 aprilie

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a validat, în ședința de luni, 18 aprilie, candidaturile depuse pentru alegerile ce vor avea loc joia viitoare. Citiți care sunt candidații pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte și membru în Consiliul de Administrație.

Citește mai mult

Candidații Din, Voina și Gavrilă au răspuns întrebărilor Handbal Mania, Dedu a refuzat

Handbal Mania a trimis celor patru candidați la funcția de președinte al Federația Română de Handbal trei întrebări, cu scopul de a oferi alegătorilor o imagine asupra felului în care aceștia percep anumite aspecte din handbalul românesc. Din păcate, președintele în exercițiu, Alexandru Dedu, nu a dat curs invitației noastre de a răspunde la cele trei întrebări.

Citește mai mult

E oficial: pe 28 aprilie vor fi alegeri la Federația Română de Handbal / Ce s-a întâmplat cu solicitarea legendelor handbalului românesc

Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a stabilit în ședința de luni, 28 martie, că Adunarea Generală de Alegeri va avea loc în data de 28 aprilie, ora 11.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. În acest sens, au fost convocate 245 de structuri sportive

Citește mai mult

Gloriile handbalului masculin românesc solicită să participe la Adunarea Generală de Alegeri

22 de foști mari handbaliști români au înaintat o scrisoare către Alexandru Dedu și Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal, solicitând participarea la Adunarea Generală de Alegeri care va avea loc pe 28 aprilie. Vedeți care sunt semnatarii mesajului și care e textul acestuia.

Citește mai mult