Olanda e noua campioană a lumii la handbal feminin / Echipa ideală a turneului final din Japonia și cu cine va juca România pentru calificarea la Jocurile Olimpice

Naționala feminină a Olandei a cucerit duminică primul titlu mondial din istorie, după finala disputată cu Spania, pe care au câștigat-o cu 30-29. Victoria olandezelor s-a decis în urma unei faze controversate, petrecută cu 6 secunde înainte de final.

Citește mai mult

Campionatul Mondial Feminin / Statisticile echipei României înaintea grupelor principale

România a obținut o calificare pe care o putem califica drept miraculoasă în grupele principale ale campionatului mondial din Japonia. Zguduită din temelii de scandalul de doping de la Corona Brașov cu câteva zile înainte de turneul final, selecționata pregătită de Tomas Ryde a reușit să se ”adune” după înfrângerea categorică din partida cu Spania și să obțină calificarea în primele 12 echipe ale lumii.

Citește mai mult

Programul naționalei feminine în Japonia până la debutul mondialelor / Update: convocare în ultimul moment a unei jucătoare de la Brăila, Eliza Buceschi și Daria Bucur au rămas acasă !

Echipa națională de handbal feminin pleacă în cursul zilei de miercuri în Japonia, țara gazdă a campionatelor mondiale care vor începe pe 30 noiembrie, când jucătoarele pregătite de Tomas Ryde și Costică Buceschi vor întâlni Spania. România va evolua în grupa C, din care mai fac parte Ungaria, Muntenegru, Spania, Senegal și  Kazahstan.

Citește mai mult