Un antrenor amendat acuză: Nici nu s-a pus problema să ne apere cineva, de la vară am încheiat, nu va interesa pe nimeni că va fi un club mai puțin !

Două din numeroasele amenzi dictate în ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal au fost împotriva antrenorilor unui club privat, ACS Enjoy Sport Craiova, este vorba de Adela Burcea și Mihai Marinescu. Acesta din urmă este decis să se retragă din handbal din cauza modului în care a fost judecat cazul său.

Citește mai mult

FRH a mai scos o amendă de la naftalină

Record de amenzi dictate în ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal. Astfel, comisia în cauză a dictat 8 amenzi în valoare totală de 14.600 de lei. Principala ”victimă” a fost clubul Universitatea Cluj-Napoca, gruparea ardeleană primind 2 amenzi în valoare totală de 9.500 de lei !

Citește mai mult

Încă o suspendare pentru Gheorghe Tadici, la pachet cu o amendă consistentă

Comisia Centrală de Disciplină (CCD) din cadrul Federației Române de Handbal a dictat o nouă suspendare împotriva antrenorului Gheorghe Tadici în urma unei sesizări formulate de Alexandru Dedu. De data aceasta, intervenția președintelui FRH a venit după apariția, în spațiul public, a unei înregistrări video în care antrenorul o bruschează pe handbalista Alexandra-Gabriela Vrabie.

Citește mai mult

Directorul CSM Bacău, chemat în fața Comisiei Centrale de Disciplină / Măgura Cisnădie e în insolvență

Ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină, desfășurată pe 29 septembrie, a avut pe ordinea de zi și declarațiile acordate de directorul CSM Bacău, Adrian Gavriliu, cotidianului ”Deșteptarea”, în legătură cu cazurile de infectare cu Covid-19 de la echipa băcăuană.

Citește mai mult

Steaua și Dinamo vor juca fără spectatori următoarele două partide de pe teren propriu

Comisia de Disciplină a Federației Române de Handbal a decis sancționarea cluburilor Steaua București și Dinamo București, în urma incidentelor produse de suporterii celor două grupări pe 9 martie, la Focșani, înaintea semifinalei Cupei României.

Citește mai mult