Penultima etapă a Diviziei A feminine a început duminică

Divizia A feminină a ajuns la final și va programa în această săptămână ultimele două etape. Dacă în seria B lucrurile sunt clare, în sensul că CSM Târgu Jiu a promovat iar ”U” Cluj-Napoca va merge la barajul de menținere/promovare în Liga Florilor, în seria A situația este incertă.

Citește mai mult

Chimia Râmnicu Vâlcea și Corona Brașov vor lupta sâmbătă pentru titlul junioarelor I !

Penultima zi a turneului final al junioarelor 1, care se desfășoară la Turda, a început cu jocurile de clasament, pentru locurile 5-8, câștigate de CSS Viitorul Cluj-Napoca și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. A urmat prima semifinală, încheiată cu o mare surpriză, CSM București pierzând fără drept de apel în fața Chimiei Râmnicu Vâlcea.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ultima etapă a grupelor turneului final al junioarelor I

Vineri, la Turda, se desfășoară ultimele partide din cadrul celor două grupe de la turneul final al handbalistelor junioare I. Vă prezentăm rezultatele și castele tehnice, pe măsura disputării jocurilor, urmând ca, după ultimul meci al zilei, să prezentăm programul de sâmbătă, dar și un clasament al golgheterelor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a doua a turneului final al campionatului junioarelor I

Turneul final al campionatului rezervat junioarelor I continuă miercuri, la Turda, cu partidele din etapa a doua a fazei grupelor. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din prima zi a turneului final al junioarelor I

Marți, la Turda, au început partidele turneului final al campionatului junioarelor I, primul de după întreruperea cauzată de pandemie. Cele opt echipe calificate au fost repartizate prin tragere la sorți în două grupe, unde vor juca fiecare cu fiecare, primele două clasate din fiecare grupă urmând să joace vineri semifinalele.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al junioarelor I: CS Arena Târgu Mureș

Prezentarea echipelor care se vor lupta pentru supremație în campionatul junioarelor I continuă cu CS Arena Târgu Mureș, grupare ce a câștigat seria geografică E și s-a calificat la turneul final ocupând locul 2 în grupa Valoare 3. Echipa mureșeană are în componență două jucătoare ce au evoluat în acest sezon în Liga Florilor, la fosta campioană SCM Râmnicu Vâlcea

Citește mai mult