Campionatul european feminin / Înfrângere categorică în fața campioanei olimpice

Naționala României a suferit luni cea de-a doua înfrângere la campionatul european, 21-35 cu Franța. Dacă victoria Franței era absolut previzibilă, mai puțin previzibilă a fost atitudinea jucătoarelor noastre, departe de cea din jocul cu Olanda.

Citește mai mult

Două meciuri de verificare pentru naționala feminină înainte de europene

Naționala feminină de senioare se va reuni luni, 24 octombrie, pentru ultimele pregătiri în vederea campionatului european de luna viitoare. Pe 28 octombrie, selecționata noastră se va deplasa în Ungaria, la Tatabanya, unde va juca și două partide de verificare cu echipe ce vor evolua, de asemenea, la EURO 2022.

Citește mai mult

S-au stabilit urnele pentru tragerea la sorți a grupelor la europenele din noiembrie

Federația Europeană de Handbal a dat publicității procedura de desfășurare a tragerii la sorți a grupelor turneului final al campionatului european care va avea loc în perioada 4-20 noiembrie în Slovenia, Macedonia de Nord și Muntenegru. Care sunt urnele stabilite de EHF.

Citește mai mult

Jucătoarele convocate pentru ultimele două partide din preliminariile EURO 2022

Federația Română de Handbal a dat publicității lotul de 18 jucătoare convocat de antrenorii Adrian Vasile și Bent Dahl pentru ultimele partide din preliminariile campionatelor europene din luna decembrie. Lotul se va reuni pe 15 aprilie, iar pe 20 aprilie va avea loc partida cu Insulele Feroe la Torshavn.

Citește mai mult