Naționala masculină de tineret a pierdut dramatic finala M20 EHF Championship

Echipa națională masculină de tineret a pierdut duminică, la Varna, partida cu Israelul din cadrul M20 EHF Championship, după aruncările de departajare, scor 36-38. Ca și în semifinala de sâmbătă, jocul s-a încheiat nedecis după 60 de minute, 33-33.

Citește mai mult

România merge în finala EHF M20 Championship după o semifinală de infarct

Naționala de tineret a României e la un pas de calificarea la campionatul mondial de anul viitor, precum și de promovarea în primul eșalon valoric european. Tinerii noștri handbaliști au învins sâmbătă seara Grecia, după un meci de infarct, câștigat de echipa noastră după aruncările de departajare.

Citește mai mult

Înfrângere cu Elveția pentru naționala masculină de tineret

După victoria categorică de sâmbătă cu Kosovo, naționala masculină de tineret a pierdut luni cel de-al doilea meci din grupă de la turneul M20 EHF Championship, 27-33 cu Elveția. Echipa noastră a plătit tribut evoluției inconstante, cu căderi explicabile prin lipsa de experiență și a jocurilor cu miză.

Citește mai mult

Debut victorios pentru naționala masculină de tineret la M20 EHF Championship

Naționala masculină de tineret a câștigat categoric prima partidă de la turneul ce are loc la Varna în cadrul M20 EHF Championship, al doilea eșalon valoric european. România a învins Kosovo cu 39-26 la capătul unui joc pe care l-a controlat în totalitate.

Citește mai mult

Naționala masculină de tineret începe pregătirile pentru europene

Vară fierbinte pentru naționalele de tineret și juniori ale României, atât la fete, cât și la băieți. După ce naționala feminină de tineret s-a reunit miercuri, la Satu Mare, pentru ultimele pregătiri în vederea mondialelor din Slovenia, joi este rândul naționalei masculine U-20 să se reunească.

Citește mai mult