EXCLUSIV / Selecționerul Marius Dănuleț, despre evoluțiile naționalei de cadete la Jocurile Mediteraneene

chipa națională de cadete a câștigat Jocurile Mediteraneene disputate la Podgorica săptămâna trecută. Desigur că decizia organizatorilor de a nu le acorda trofeul fetelor noastre, deoarece România nu e membră a Confederației Mediteraneene de Handbal a generat polemici și nemulțumiri însă, dincolo de acestea, rămâne o competiție utilă pentru generația 2006/2007.

Citește mai mult

Două victorii și o înfrângere pentru naționala de cadete la turneul de la Siofok

Naționala de cadete a României a participat de joi până sâmbătă la un turneu internațional organizat de federația maghiară, care a avut loc la Siofok. Despre evoluțiile echipei noastre la acest turneu l-am rugat să ne vorbească pe antrenorul principal al selecționatei României, Marius Dănuleț.

Citește mai mult

O înfrângere și o victorie pentru junioare în testele de sâmbătă cu Elveția

Echipele naționale de cadete și junioare au disputat sâmbătă dimineață, la Izvorani, alte două partide în compania selecționatelor similare ale Elveției. Dacă în jocurile de vineri, ambele echipe ale României au obținut victorii, junioarele au pierdut sâmbătă, în timp ce cadetele s-au impus din nou.

Citește mai mult

Debut cu victorie pentru naționala de cadete la Jocurile Mediteraneene din Muntenegru

Naționala de cadete a României participă, în aceste zile, la Jocurile Mediteraneene, competiție ce are loc în Muntenegru, la Budva. Echipa noastră face parte din grupa A, alături de Turcia, Egipt și Croația. Luni dimineață, în primul meci, tinerele handbaliste românce au învins Turcia.

Citește mai mult