Debut cu stângul al naționalei feminine la EURO: înfrângere cu Germania

Naționala feminină a debutat cu înfrângere la campionatele europene din Danemarca, pierzând cu 19-22 jocul împotriva Germaniei. Rezumând, la națională e ca la CSM București – dacă Neagu nu e, nimic nu e. Din păcate, cea mai bună handbalistă a lumii nu și-a revenit deplin după Covid și a făcut un meci slab împotriva Germaniei.

Citește mai mult

Bogdan Burcea a decis lotul pentru debutul la Euro / ”Dacă jucătoarele de la 9 metri reușesc să îmbrace jocul Cristinei Neagu, sunt convins că vom avea succes”

Naționala feminină a efectuat miercuri seară primul antrenament în Danemarca, după problemele apărute la testările Covid-19. Bogdan Burcea s-a decis și asupra celor 16 jucătoare ce vor fi înscrise în raportul de joc al partidei cu Germania (joi, ora 19.oo, în direct pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Looksport+).

Citește mai mult

România deschide joi campionatele europene feminine

În condiții cu totul speciale, din motive pe care le cunoaște toată lumea, campionatele europene feminine pornesc la drum joi, în Danemarca. România va avea onoarea și privilegiul de a evolua în meciul de deschidere, joi, de la ora 19, contra Germaniei, echipă ce s-a deplasat în Danemarca fără antrenorul principal.

Citește mai mult