Naționala de juniori a încheiat pe locul 6 la Jocurile Mediteraneene / Concluziile selecționerului Vasile Boca

Echipa națională de juniori a participat în această săptămână la Jocurile Mediteraneene, care s-au disputat în Tunisia. România a făcut parte din grupa B, unde a obținut trei victorii și a suferit două înfrângeri. Citiți ce a spus selecționerul Vasile Boca.

Citește mai mult

O victorie ca o gură de oxigen pentru handbalul juvenil: naționala de juniori a învins Spania

Reunită săptămâna trecută, echipa națională de juniori (jucători născuți 2006-2007) participă în aceste zile la un puternic turneu internațional în Spania, la Tarazona, alături de naționala țării gazdă, Franța și Portugalia.

Citește mai mult

Componența lotului național de juniori pentru ultimul stagiu de pregătire înaintea europenelor

Echipa națională de juniori s-a reunit duminică, la Craiova, acolo unde, în perioada 8-14 august, va avea loc unul dintre cele două turnee ale eșalonului secund european – M18 EHF Championship. Pentru acest ultim stagiu de pregătire au fost convocați 20 de jucători.

Citește mai mult

Juniorii sunt deciși să câștige turneul din august de la Craiova / Adrian Petrea: Jucătorii au venit foarte motivați la pregătiri

Echipa națională de juniori a României a început pregătirile pentru turneul ce poate readuce țara noastră în primul eșalon european, care va avea loc la Craiova în perioada 8-14 august. 24 de tineri handbaliști se pregătesc la Oradea sub coordonarea colectivului tehnic alcătuit din Adrian Petrea, Vasile Boca și Bogdan Pralea.

Citește mai mult

Naționala de juniori începe duminică pregătirile pentru europene

Naționala de juniori a României începe duminică primul stagiu de pregătire pentru europenele din august de la Craiova. Selecționata ai cărei noi antrenori sunt Adrian Petrea, Vasile Boca și Bogdan Pralea se reunește la Oradea pentru o perioadă de pregătire care se va finaliza cu două jocuri de pregătire în Ungaria.

Citește mai mult

Naționala de juniori a terminat pe locul 5 la Jocurile Mediteraneene

Naționala de juniori a României a participat, în această săptămână, la Jocurile Mediteraneene, competiție ce a avut loc în Turcia, la Ankara. Au fost 10 partide disputate în 6 zile, cele 9 echipe participante jucând fiecare cu fiecare de luni până joi, după care vineri și sâmbătă au avut loc partidele pentru stabilirea clasamentului final.

Citește mai mult

Dublă victorie cu Polonia pentru naționala de juniori

Echipa națională de juniori a susținut vineri și sâmbătă, la Izvorani, două partide de verificare în compania selecționatei similare a Poloniei. Tinerii handbaliști pregătiți de Daniel Anca, Enis Murtaza și Daniel Apostu au câștigat ambele partide, 34-30 vineri și 33-30 sâmbătă.

Citește mai mult

Naționalele de juniori și cadeți au jucat 4 meciuri în Serbia

Federația Română de Handbal a organizat pentru Lotul de Juniori (2002-2003) și Lotul de Cadeți (2004-2005) un stagiu de pregătire la Drobeta Turnu Severin, în perioada 21-28 aprilie, încheiat cu 2 meciuri amicale în Serbia pentru fiecare echipă. Vedeți casetele tehnice și declarații ale antrenorilor implicați.

Citește mai mult

Naționala de juniori a României a terminat pe locul 2 turneul „Viitorul Azi”

La sfârșitul săptămânii trecute, în organizarea FRH, cu sprijinul Primăriei Turda și a AHC Potaissa Turda(cu implicarea deosebită a profesorilor Aurel Oroian și Cosmin Sălăjan), s-a desfășurat turneul internațional de juniori „Viitorul Azi”.

Citește mai mult