Declarații după Bacău – Turda / Eden Hairi: ”Felicit echipa adversă, una instruită, care și-a luat toate măsurile pentru a câștiga”

Ambiția pe care am arătat-o în prima repriză, coroborată cu intervențiile lui Crăciunescu, au făcut ca meciul să fie strâns o perioadă, cu o revenire spectaculoasă a noastră. Am avut o astfel de revenire și la meciul din deplasare, cu CSM București, însă nu am reușit să o gestionăm. E foarte greu de gestionat astfel de momente când nu ai o constanță în joc. Felicit echipa oaspete pentru victorie, o echipă instruită și pregătită din toate punctele de vedere. Știau că îi așteaptă un joc greu și și-au luat toate măsurile cuvenite pentru a obține toate punctele puse în joc. Cred că diferența a fost făcută și de ziua de excepție a lui Irimuș, mai ales în situațiile de unu la unu. Am reușit azi mai multe goluri de la distanță, mai ales prin Tudorancea, decât de pe semicerc. Rezultatul final spune ceva despre experiența echipei din Turda, câștigătoare a Challenge Cup și locul 3 în sezonul trecut. În ce ne privește, vom încerca să eliminăm din greșeli, azi nu au fost atâtea neforțate, ci provocate de apărarea experimentată a adversarilor. Eden Hairi (antrenor CSM Bacău)

În primul rând, vreau să felicit echipa gazdă pentru revenirea în prima ligă, acum câțiva ani aici a fost o echipă frumoasă, handbalul a fost în prim plan și sper să ajungă în scurt timp din nou acolo. Astăzi am întâlnit o echipă foarte ambițioasă, s-a văzut și în prima repriză, pe care am terminat-o cu un avantaj de doar un gol. Eu zic că experiența jucătorilor noștri și-a spus cuvântul în a doua repriză și am reușit să ne adjudecăm victoria. Horațiu Gal (antrenor Potaissa Turda)

Pentru mine a fost o revenire frumoasă în Bacău, mi-am căutat toate colțișoarele de pe vremea când am jucat aici. Mă bucur că azi a fost un spectacol handbalistic, pe placul publicului, care a fost prezent în număr destul de mare, dar și pentru că punctele au rămas în curtea noastră. A fost un meci în care ne-am întrebuințat 100%. Mă așteptam să fiu primit bine, le mulțumesc tuturor celor care m-au aplaudat, pentru că și-au adus aminte de mine, și eu mi-am adus aminte cu drag de ei. Cred că apărarea noastră a funcționat foarte bine, ceea ce ne-a oferit posibilitatea să valorificăm faza a doua și contraatacul. Ionuț Rotaru (coordonator Potaissa Turda)

Vreau să-mi felicit colegii pentru atitudinea din acest meci, staff-ului și oamenilor din tribună, care îmi oferă o încredere foarte mare. Nu e ușor să intri pe teren la 19 ani, într-o asemenea atmosferă și cu astfel de jucători în față. Încrederea mea vine de la antrenamente, de la colegii mei și asta mă face să le dau, la rândul meu, încredere. Cât privește meciul de azi, am început greu prima repriză, pe care am terminat-o apoi foarte bine, iar în a doua repriză am făcut mai multe greșeli, din cauza lipsei de experiență, de omogenitate și poate a emoțiilor. În ce privește aruncările de la o poartă la alta, le exersez la antrenamente, unde, sincer, nu dau niciun gol și sunt taxat de colegi. Eugen Crăciunescu (portar CSM Bacău)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *