Magnus Johansson, demis de la CSM București

Debutul neconvingător de sezon al campioanei CSM București l-a costat postul pe tehnicianul suedez Magnus Johansson. Două înfrângeri pe teren propriu cu SCM Râmnicu Vâlcea (în Supercupa României și campionat) și eșecul din Champions League cu Bietigheim au determinat conducerea clubului bucureștean să îl înlocuiască pe antrenorul scandinav după mai puțin de trei luni și jumătate de mandat. Până la numirea unui alt tehnician, interimatul va fi asigurat de secundul Adi Vasile. Iată comunicatul clubului:

”După analiza și evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a disputat echipa feminină de handbal CSM Bucuresti, atât în Champions League, cât și în competițiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti și antrenorul Magnus Johansson au hotărât să încheie colaborarea.

Pâna la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, și Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii. Următorul meci pe care echipa îl va juca va fi în deplasarea din Norvegia, în data de 20 octombrie, cu echipa Vipers Kristiansand.

Secția de handbal a CSM București a primit mandat din partea Consiliului de Adminstrație pentru a negocia aducerea unui nou antrenor, în cât mai scurt timp posibil.”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *