CSM București câștigă la Roman după o primă repriză grea

CSM București s-a impus miercuri în deplasarea de la Roman, ultima partidă din etapa a șasea a Ligii Florilor. Targetul stabilit de antrenorul Dragan Djukic înainte de joc a fost primirea a mai puțin de 20 de goluri, premiul fiind o cină din partea tehnicianului sârb. Iar după cum a decurs prima repriză, lucrurile nu stăteau deloc bine pentru campioane, care au intrat cu un avans de doar un gol, după o evoluție modestă. Bucureștencele și-au mai revenit după pauză, atunci când echipa gazdă a căzut, marcând doar 4 goluri în treizeci de minute, iar campioana a atins obiectivul stabilit de Dragan Djukic, chiar dacă a avut-o între buturi în ultima parte a partidei pe tânăra Mădălina Ion, care a avut o evoluție foarte bună. CSM București a câștigat fără probleme, dar și fără să impresioneze, și a urcat pe poziția a doua a clasamentului.

CSM Roman – CSM București 17-28 (13-14)

Roman: Tymoshenkova, Mîrcă – A. Simion 7, Khavronina 6, Polocoșer 3, Agrigoroaei 1, Gheorghe, Manea, Todor, Stoleru, Chitacu, Corban, G. Simion, Ivan, Ureniuc, Cîrjan, Antrenor: Dragoș Dobrescu.

București: Grubisic, Ion, Ungureanu – Cvijic 6, Curea 6, Neagu 3, Mehmedovic 3, Udriștoiu 2, Lazovic 2, Bazaliu 2, Radicevic 1, Manea 1, Lekic 1, Hagman 1, Omoregie, Kurtovic. Antrenor: Dragan Djukic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *