Dinamo s-a revanșat după înfrângerea din semifinalele Cupei României

Dinamo București a reușit să câștige luni seara eternul derby cu Steaua, luându-și astfel revanșa atât pentru înfrângerea din tur, cât și pentru cea din Cupa României. Campioana a fost mai precisă la linia de 9 metri, în timp ce poarta Stelei n-a fost de prea mare ajutor. Partida a început furtunos, cu 14 goluri în primele 12 minute, Dinamo fiind mai exactă pe faza de atac și conducând cu 8-6. Dinamo s-a desprins la 13-9 în minutul 20, obligându-l pe Ovidiu Mihăilă să ceară time-out și să-l schimbe pe Humet, revenit după o accidentare, al cărui rol a fost doar de pasator. Lucrurile n-au mers, însă, mai bine pentru oaspeți, iar Komogorov a făcut 17-10 în minutul 28, după care campioana a intrat cu 5 goluri avans la pauză. În primele 10 minute ale reprizei secunde, Dinamo s-a desprins la 9 goluri (22-13, 23-14), Steaua n-a reușit să se apropie la mai puțin de 5 lungimi, iar Ovidiu Mihăilă a cerut un ultim time-out în minutul 53, la 28-21 pentru adversari. Echipa militară n-a mai reușit decât să se apropie la 5 goluri, iar Dinamo a obținut a 15-a victorie a sezonului, urcând pe locul al treilea, cu 48 de puncte, în timp ce Steaua rămâne pe locul 6, cu 44 de puncte.

Dinamo București – Steaua București 34-29 (17-12)

Dinamo: Heidarirad, Grigoraș – Komogorov 8, Descat 6, Acatrinei 5, Gavriloaia 4, Szasz 3, Mousavi 3, Alouini 2, Șandru 1, Zulfic 1, Dima 1. Antrenor: Constantin Ștefan.

Am fost destul de motivați, am vrut să ne luăm revanșa, e o victorie importantă în lupta pentru un loc cât mai bun la finalul sezonului regulat. Constantin Ștefan (antrenor Dinamo București)

Steaua: Babasafari, Merlă – Grbovic 7, Florea 6, Milosevic 5, Vujic 4, Vegar 2, Georgescu 2, Stavrositu 1, Răpciugă 1, Humet 1, Becheru, Constantina.

Am început timorați, am greșit mult în prima repriză, diferența s-a făcut la poartă și atacul pozițional, iar Dinamo a meritat victoria. Ovidiu Mihăilă (antrenor Steaua București)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *