Debut cu înfrângere pentru Dinamo în Liga Europeană masculină

Dinamo București și Sporting Lisabona s-au întâlnit pentru a cincea oară în ultimele trei sezoane, de data aceasta în runda inaugurală a nou-înființatei Ligi Europene. Confruntată cu câteva cazuri de coronavirus înainte de joc, echipa bucureșteană n-a avut o prestație strălucită.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dinamo și CSM București s-au impus fără probleme

Dinamo și CSM București și-au încheiat jocurile din cadrul turneului al doilea al Ligii Zimbrilor cu victorii lejere. Dinamoviștii au trecut de CSM Reșița și au 9 victorii din tot atâtea partide disputate în campionat, obiectivul lor fiind, de-acum, pregătirea primului meci din Liga Europeană.

Citește mai mult

Victorie previzibilă pentru Dinamo în fața Buzăului

Dinamo a bifat miercuri după-amiază a șasea victorie consecutivă în Liga Zimbrilor, toate obținute pe teren, că și asta e o mențiune ce trebuie făcută mai nou. Un meci lejer pentru ambele echipe, atât timp cât ”câinii” erau net favoriți, cei doi antrenori având ocazia să ofere mai multe minute unor jucători care evoluaseră mai puțin în rundele precedente.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Dinamo s-a dezlănțuit cu Vasluiul, CSM București a învins pe final Călărașiul

Ultimele două partide ale zilei de luni în Liga Zimbrilor au fost câștigate de echipele bucureștene. CSM București a învins Dunărea Călărași (22-20), după un meci de mare luptă, în care diferența a fost  făcută pe final de cele trei atacuri consecutive ratate de călărășeni între minutele 56 și 58.

Citește mai mult

Dinamo câștigă derby-ul cu Potaissa în debutul turneului 2 al Ligii Zimbrilor

Prima partidă a celui de-al doilea turneu din primul eșalon masculin le-a opus pe primele două clasate din stagiunea precedentă. Un meci de cupe europene, în care cele două echipe și-au onorat statutul de protagoniste ale campionatului. Dinamo nu i-a avut pe Kuduz, Botea și Shebib, însă banca lungă a ”câinilor” va face de foarte multe ori diferența în acest sezon.

Citește mai mult

Dinamo și-a a aflat adversarele din grupele Ligii Europene, o nouă întâlnire cu Sporting Lisabona !

Vineri, la prânz, la Viena, a avut loc tragerea la sorți a grupelor primei ediții a Ligii Europene de handbal masculin. În urne a intrat și campioana României, Dinamo București, care a fost repartizată în grupa B, alături de francezii de la Nimes, slovacii de la Tatran Presov, germanii de la Fuchse Berlin, portughezii de la Sporting și suedezii de la Kristianstad.

Citește mai mult

Se știu toate echipele care vor evolua în grupele Ligii Europene masculine, vineri e tragerea la sorți

Marți și miercuri s-au disputat partidele contând pentru manșa secundă a turului al doilea preliminar al Ligii Europene masculine. Manșă secundă cu două excepții: RK Trimo Trebnje (Slovenia) – Balatonfuredi KSE (Ungaria) 23-22 s-a disputat în manșă unică, pe terenul primei echipe, în timp ce BM Benidorm (Spania) a anunțat că nu se poate prezenta la returul cu Fivers (Austria), spaniolii fiind excluși din competiție deși câștigaseră prima manșă.

Citește mai mult

Dinamo, la un pas să piardă primele puncte în campionat

După trei victorii consecutive în partidele oficiale, campioana Dinamo București a fost în mare dificultate în partida cu CSM Focșani și nu mult a lipsit să asistăm la o mare surpriză. În cele din urmă, ”câinii” au fost salvați de inspirația lui Bizău și de o intervenție a lui Heidarirad și au maximum de puncte după două etape.

Citește mai mult

Dinamo debutează cu victorie în campionat, CSM București face scorul etapei

La două zile după ce și-a trecut în palmares alte două trofee, Dinamo București a debutat cu o victorie în Liga Zimbrilor, în partida cu CSM Făgăraș (29-25), o echipă cu multe noutăți, dar bucureștenii au trăit periculos în repriza secundă.

Citește mai mult

Șase echipe românești în noua EHF European League / Minaur (feminin) și Dinamo (masculin) vor intra direct în grupe

Federația Europeană de Handbal a dat publicității echipele înscrise în viitoarea ediție a nou-înființatei EHF European League,a doua comeptiție ca valoare la nivel de cluburi. La feminin, România va avea patru reprezentante, Minaur Baia Mare urmând să intre în competiție direct în faza grupelor.

Citește mai mult

CSM București va juca în Champions League, Dinamo e a doua rezervă

Federația Europeană de Handbal a anunțat vineri echipele admise să participe în Champions League, dintre cele care aplicaseră pentru locurile disponibile. Veste bună pentru echipa feminină a CSM București, a cărei solicitare a primit aviz favorabil.

Citește mai mult