Dinamo e a doua echipă calificată în Final Four-ul Cupei României masculine

Cel de-al doilea sfert de finală al Cupei României masculine s-a disputat vineri după-amiază în sala ”Dinamo”, unde campioana a primit vizita CSM-ului din Focșani. Un joc cu o favorită certă, dar în care oaspeții n-au făcut un simplu act de prezență, jucându-și șansa cu ardoare.

Citește mai mult

Transferuri de top de la echipe din Ucraina și Belarus pentru Dinamo

Site-ul handball-planet.com anunță că Dinamo București a perfectat încă două transferuri care să întărească echipa lui Xavier Pascual în viitoarea ediție a Champions League. Citiți care sunt cei doi jucători, ce vor ridica simțitor și media de înălțime a campioanei României.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Minaur și Dinamo au câștigat primele meciuri ale etapei a 23-a

Primele două partide ale etapei a 23-a din primul eșalon masculin s-au încheiat cu victorii clare ale gazdelor, Minaur Baia Mare și Dinamo București. Iar dacă partida de la Baia Mare a fost echilibrată timp de 40 de minute, Buzăul a ținut aproape de echipa campioană în primele 24 de minute.

Citește mai mult

CSU Suceava, performera zilei în Liga Zimbrilor

Etapa a 22-a din primul eșalon masculin a programat sâmbătă trei partide, în ultima dintre acestea înregistrându-se o surpriză. Având în Darius Makaria un portar în formă de zile mari, cu patru aruncări de la 7 metri apărate, handbaliștii pregătiți de Petru Ghervan au făcut o partidă excelentă.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din Divizia A masculină

De miercuri până sâmbătă se desfășoară meciurile etapei a cincea din partea a doua a campionatului Diviziei A masculine – Play-Off Promovare și Play-Off Tineret. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice ale jocurilor, articolul fiind actualizat pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

Champions League / PSG a câștigat la pas la București

Dinamo București n-a reușit surpriza în penultima etapă a grupei B din Champions League, pierzând în Polivalentă cu 31-39 partida cu Paris Saint-Germain. Era și foarte greu să obții un rezultat favorabil în fața unei echipe ticsite cu super-vedete precum Nikola Karabatic sau Mikkel Hansen.

Citește mai mult