Liga Zimbrilor / Dinamo se reunește luni, mezinul Dedu e ultima noutate a campioanei

Dinamo va începe luni, 19 iulie, pregătirile pentru sezonul 2021/2002, cu două antrenamente: primul dimineață la ora 9.00, pe stadionul ”Dinamo”, iar cel de-al doilea după-amiază, la ora 17.00, în sală. Sub comanda spaniolului Xavier Pascual vor fi prezenți aproape toți jucătorii transferați în această vară.

Citește mai mult

Dinamo va juca în Champions League, Minaur a primit răspuns negativ

Cu o zi întârziere față de data anunțată inițial, Federația Europeană de Handbal a dat publicității listele participantelor în ediția 2021/2022 a Champions League, atât la masculin, cât și la feminin. Vestea bună pentru România este că Dinamo București a fost una din cele 6 echipe admise pe locurile vacante în competiția masculină.

Citește mai mult

Dinamo se întărește în defensivă, Știința București ia o internațională angoleză

Cel de-al șaptelea transfer anunțat de campioana Dinamo București pentru sezonul viitor vine de la concitadina CSM. Echipa care va fi pregătită de Xavier Pascual l-a transferat pe unul din cei mai buni apărători din Liga Zimbrilor și un obișnuit al echipei naționale, Robert Militaru (foto, 27 de ani).

Citește mai mult

Noutăți din primele eșaloane, de la Dinamo, Buzău și Timișoara

Clubul SCM Gloria Buzău a anunțat miercuri că va înceta colaborarea cu antrenorul Ovidiu Mihăilă la finele lunii iunie, ”ca urmare a încheierii contractului de activitate sportivă.” La prima sa experiență în handbalul feminin, ”Coco” Mihăilă a terminat cu echipa buzoiană pe loc de cupe europene de două ori consecutiv.

Citește mai mult

Dinamo și Minaur află pe 28 iunie dacă vor juca în Champions League

Federația Europeană de Handbal a dat publicității luni, 21 iunie, lista echipelor admise direct în Champions League, precum și cea a grupărilor care au depus solicitări de admitere în cea mai importantă competiție a cluburilor, pe cele 6 locuri disponibile în fiecare întrecere, la feminin și masculin.

Citește mai mult

Dinamo București a câștigat pentru a șasea oară Cupa României

Dinamo București a câștigat duminică după-amiază finala Cupei României, învingând-o clar pe HC Dobrogea Sud Constanța, scor 27-20. Partida se anunța echilibrată, dat fiind faptul că echipa dobrogeană a fost singura care i-a învins pe dinamoviști în campionat și lucrurile au stat astfel în prima repriză.

Citește mai mult

Dinamo e prima finalistă a Cupei României masculine

Campioana României a mai făcut un pas către un nou event cupă-campionat, la capătul unui meci frumos împotriva outsiderei CSM Bacău. Băcăuanii n-au făcut un simplu act de prezență și au oferit o replică foarte consistentă, mai ales în prima repriză, când s-au aflat la conducere în majoritatea timpului.

Citește mai mult

Dinamo a obținut al patrulea bilet pentru Final Four-ul Cupei României / Care sunt semifinalele de sâmbătă

Dinamo București a câștigat joi seara cel de-al patrulea sfert de finală al Cupei României, fiind a patra echipă calificată în Final Four-ul competiției. Echipa campioană s-a aflat mereu la conducere după primele 6 minute, însă a trăit periculos finalul de meci, când CSM-ul s-a apropiat la 28-29.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din optimile de finală ale Cupei României masculine

Marți, în sălile ”Apollo” și ”Rapid” din București, se dispută partidele optimilor de finală ale Cupei României masculine. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice pe care le obținem, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării partidelor.

Citește mai mult

S-a încheiat o nouă ediție a Ligii Zimbrilor, Dinamo a cucerit titlul pentru a 17-a oară

Ediția 2020/2021 a primului eșalon masculin s-a încheiat marți seara, în capitală. Cu titlul de campioni în buzunar, handbaliștii de la Dinamo au disputat în ultima etapă eternul derby cu Steaua și au izbutit să câștige cu 27-24. Dinamo București a dominat cu autoritate Liga Zimbrilor, a obținut al cincilea titlu consecutiv și speră să primească un wild-card pentru viitoarea ediție a Champions League.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii pentru Dinamo, Minaur și Buzău în penultima etapă

HC Buzău a produs surpriza penultimei etape din Liga Zimbrilor, învingând-o fără mari emoții pe CSM București, echipa bucureșteană având câteva absențe importante în lot.A ieșit din nou la rampă pivotul buzoian Zamfir Dumitrana, un jucător pe nedrept ignorat de colectivul tehnic al naționalei.

Citește mai mult

Ce au spus căpitanul și antrenorul lui Dinamo după al cincilea titlu consecutiv

Dinamo București a învins-o sâmbătă pe Minaur Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii Zimbrilor, și a câștigat un nou titlu de campioană, cu două etape înainte de finalul campionatului. Citiți ce au declarat după meci Dan Savenco și Constantin Ștefan.

Citește mai mult

Dinamo cucerește al cincilea titlu consecutiv în Liga Zimbrilor cu două etape înainte de finalul campionatului

Dinamo București își continuă hegemonia în handbalul masculin românesc, izbutind al cincilea titlu consecutiv, care ar fi putut fi chiar al șaselea dacă sezonul precedent n-ar fi fost întrerupt de pandemie. Sâmbătă după-amiază, dinamoviștii au trecut fără probleme de Minaur Baia Mare, asigurându-și titlul cu două etape înainte de sfârșitul campionatului.

Citește mai mult