Ce au spus căpitanul și antrenorul lui Dinamo după al cincilea titlu consecutiv

Dinamo București a învins-o sâmbătă pe Minaur Baia Mare, într-un meci contând pentru etapa a 28-a a Ligii Zimbrilor, și a câștigat un nou titlu de campioană, cu două etape înainte de finalul campionatului. Citiți ce au declarat după meci Dan Savenco și Constantin Ștefan.

Citește mai mult

Constantin Ștefan: ”Vom rămâne cu picioarele pe pământ, am câștigat și anul trecut primul meci în deplasare și apoi am pierdut pe teren propriu”

Dinamo București a câștigat la pas primul meci al finalei Ligii Zimbrilor, disputat la Constanța, și are prima șansă la câștigarea unui nou titlu de campioană. iată un interviu realizat cu antrenorul principal al echipei bucureștene, Constantin Ștefan.

Citește mai mult

Dinamo s-a revanșat după înfrângerea din semifinalele Cupei României

Dinamo București a reușit să câștige luni seara eternul derby cu Steaua, luându-și astfel revanșa atât pentru înfrângerea din tur, cât și pentru cea din Cupa României. Campioana a fost mai precisă la linia de 9 metri, în timp ce poarta Stelei n-a fost de prea mare ajutor.

Citește mai mult

Victorie importantă a campioanei cu Potaissa Turda / Constantin Ștefan: ”E o victorie de moral pentru noi, după ce am ratat calificarea în finala cupei”

Ultimul meci al etapei a 22-a din Liga Zimbrilor s-a disputat în capitală, în sala ”Dinamo”, acolo unde campioana a primit replica Potaissei Turda. După o primă repriză plină de greșeli, cu numeroase goluri înscrise pe contraatac și faza a doua, ardelenii au intrat la pauză cu avans de un gol.

Citește mai mult

Constantin Ștefan și Răzvan Gavriloaia, aplaudați la conferința de presă de la Elverum

Dinamo București a pierdut în ultima secundă partida de la Elverum din Velux Champions League, 28-29, deși a avut atacul cu 14 secunde înainte de final, când scorul era egal. Campioana României a fost reprezentată la conferința de presă de după meci de antrenorul Constantin Ștefan și de extrema dreaptă Răzvan Gavriloaia.

Citește mai mult