Liga Florilor MOL / Rapidul obține o victorie mare la Slobozia, ce a spus antrenoarea Carmen Amariei

Ultimele două partide ale etapei a 19-a din primul eșalon feminin au opus ultimele patru clasate. CSM Slatina a câștigat la pas acasă, în fața celor de la U Cluj, și este la 10 puncte distanță de primul loc care duce la barajul de menținere în prima divizie. La Slobozia, Rapidul a izbutit o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea singurului loc care duce la retrogradarea directă. După un joc foarte echilibrat și cu puține goluri, echipa ialomițeană a avut, în ultimul minut, atacul prin care putea egala, însă a ratat și rămâne pe ultimul loc, cu o singură victorie în 16 partide, la 2 puncte de Cluj, dar și cu 2 meciuri mai puțin disputate.

”Cred că a fost un meci în care ne-am luptat de la un capăt la altul și pe care l-am început foarte bine. E adevărat că am făcut greșeli și am ratat copilărește, dar sper ca, până la meciul de joi cu U Cluj din cupă, să reușim să ne revenim din aceste puncte de vedere. În rest, sunt mândră de fetele mele și le mulțumesc pentru această victorie binemeritată și le mulțumesc tuturor suporterilor noștri”, a declarat antrenoarea Rapidului, Carmen Amariei, pentru Handbal Mania.

HCM SLOBOZIA – RAPID BUCUREȘTI 16-18 (8-10) Arbitri: Bogdan Stark / Romeo Ștefan

Slobozia: Polocoșer – Vacariu 7, Ciolan 3, Georgescu 3, Ivan 1, Moldoveanu 1, Sava 1, F. Ilie, Jlezi, Naumenko, Obedeanu, Toma, Vartic. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

Rapid: Arghir, Diaconu – Boljevic 6, Lazăr 5, Bazon 2, Livrinikj 2, Craiu 1, Todor 1, M. Ilie 1, Bucă, Trifan, Popa, Preda, Dăscălete. Antrenor: Carmen Amariei.

CSM SLATINA – U CLUJ 31-27 (17-12) Arbitri: Octavia Fînață / Ștefan Hendrea

Slatina: Nagy, Stan, Dulgheriu – Chitacu 10, Ostase 5, O. Andrei 5, Cârligeanu 4, Vădineanu 3, Popescu 2, Vasiliu 1, Stoicănescu 1, Corban, Fulgoi, Șchiopu, I. Andrei, Rusu. Antrenor: Victorina Bora.

Cluj: Prodan, Țăgean – Chintoan 8, Necula 6, Moraru 5, Bărbos 5, Pica 1, Gandulfo 1, Cordoș 1, Dindiligan, Tamas, Araujo, Mincu, Drăgunoiu, Boian, Preda. Antrenor: Alin Bondar.

Foto: Facebook Handbal Rapid București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *