FRH a mai scos o amendă de la naftalină

Record de amenzi dictate în ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul Federației Române de Handbal. Astfel, comisia în cauză a dictat 8 amenzi în valoare totală de 14.600 de lei. Principala ”victimă” a fost clubul Universitatea Cluj-Napoca, gruparea ardeleană primind 2 amenzi în valoare totală de 9.500 de lei !

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale gazdelor în ultimele trei partide ale etapei a 17-a

Echipele care au evoluat pe teren propriu s-au impus în ultimele trei jocuri ale etapei a 17-a din primul eșalon masculin. HC Buzău a reușit scorul etapei în fața lui ”U” Cluj, în timp ce Minaur Baia Mare a bifat a treia victorie consecutivă din acest an.

Citește mai mult

Sancțiuni uriașe dictate de Comisia de Disciplină, U Cluj e în topul amenzilor

Comisia Centrală de Disciplină a dictat în ședința de marți, 14 decembrie, câteva penalități usturătoare. Astfel, în ruma sesizării lui Gheorghe Tadici, handbalista Dunării Brăila, Amanda Kurtovic, a fost penalizată cu 1000 de lei, pentru ”declarații cu caracter jignitor în mass media”.

Citește mai mult

Divizia A masculină / Plecat-au 7 de la Cluj pentru restanța de la Ghimbav și cine a câștigat derby-ul seriei A

Miercuri au avut loc două partide din eșalonul secund masculin. Prima dintre ele s-a disputat la prânz la Ghimbav, restanță din etapa a zecea, Sporting din localitate primind replica ”satelitului” U Cluj, care s-a prezentat cu fix șapte jucători.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Gazdele și oaspeții și-au împărțit victoriile în meciurile de joi

După cinci înfrângeri consecutive, CSM București a cunoscut din nou gustul victoriei, în partida de pe teren propriu cu CSM Vaslui. Moldovenii au avut o primă repriză slabă, iar avansul de 10 goluri luat de bucureșteni a fost suficient pentru o victorie confortabilă.

Citește mai mult