România întâlnește Ungaria într-un meci fără miză / Eliza Buceschi: Am jucat o repriză cu Polonia și una cu Norvegia

România și Ungaria sunt singurele echipe care nu au acumulat niciun punct în grupele principale ale europenelor feminine din Danemarca. E interesant cum țările cu două dintre cele mai bine cotate competiții interne au ajuns în această situație, de a nu mai avea nicio șansă la calificarea între primele 6, cu două etape înainte de finalul grupelor principale.

”Este clar că este un meci între două echipe care nu au îndeplinit ce și-au propus atunci când au ajuns aici. Va fi un meci dificil și îmi doresc să arătăm mai bine decât am făcut-o până acum, pentru că, în acest turneu, dacă e să privim lucrurile real, cred că am jucat o repriză cu Polonia și una cu Norvegia”, a declarat Eliza Buceschi într-un interviu acordat frh.ro. De altfel, gândurile jucătoarei Rapidului se îndreaptă deja către următorul turneu important al naționalei, cel preolimpic: ”Este clar că ne dorim foarte mult calificarea la Jocurile Olimpice. Am jucat cu Norvegia, un adversar pe care îl vom întâlni și în grupa de calificare la Jocurile Olimpice. Putem să luăm prima repriză, să extragem lucrurile bune. Cred că ar trebui să fim realiști. Echipa națională nu a mai jucat niciun meci de la ultimul campionat mondial și cred că și acesta a fost un factor în jocul nostru și în ce s-a întâmplat aici. Acum avem un reper, o idee despre locul unde suntem și ce avem de muncit. Știm ce avem de îmbunătățit și cred că ar trebui să extragem lucrurile astea și să fim pregătite în martie, când vor fi meciurile pentru Jocurile Olimpice.”

Partida Ungaria – România va avea loc luni, de la ora 21.30 (Digi Sport 1, Telekom Sport 1), și va fi precedată de meciul Olanda – Germania, de la ora 19.15 (Digi Sport 2, Telekom Sport 2). În clasamentul grupei principale II conduce Norvegia, cu 8 puncte din 4 jocuri, nordicele fiind deja calificate în semifinale. Croația ocupă locul al doilea, cu 6 puncte din 4 jocuri, Germania e pe locul 3, cu 4 puncte din 3 jocuri, Olanda ocupă locul 4, cu 2 puncte din 3 jocuri, pe ultimele ultimele două poziții aflându-se Ungaria și România, ambele cu 0 puncte din 3 partide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *