Cornel Oțelea despre Viorel Mazilu: Incompetența se acoperă cu tupeu, iar minciuna este viciul oamenilor mărunți și fără caracter

În luna august a.c., legendele handbalului românesc au adresat conducerii FRH mai multe întrebări, despre care puteți citi AICI, la care nu au primit absolut niciun răspuns. La ultima ședință a Consiliului de Administrație, din 18 octombrie, s-a propus ”analizarea scrisorii transmisă de „CLUBUL CAMPIONILOR” prin dl Cornel Oțelea și luarea unei decizii privind formularea unui răspuns de către președintele FRH”, însă secretarul general al FRH a intervenit și a spus că nu este cazul. Viorel Mazilu a afirmat atunci că a discutat cu Cornel Oțelea și nu mai e cazul formulării unui răspuns, insinuând chiar că în spatele acelei scrisori s-ar afla, de fapt, un jurnalist și un membru C.A.!

Cornel Oțelea a aflat despre acest lucru și i-a trimis lui Viorel Mazilu o scrisoare deschisă în care precizează:

La ședința C.A. din 18.10.2023, domnul secretar general Viorel Mazilu a fost întrebat de mai mulți membri dacă s-a răspuns la scrisoarea trimisă conducerii FRH și membrilor C.A. de către Clubul Campionilor. Răspunsul dumneavostră a fost DA, afirmând că ați luat legătura de două ori cu domnul Cornel Oțelea și nu mai este nevoie de răspuns către ”Clubul Campionilor”. Precizez foarte clar că nu am avut nicio întâlnire cu domnul Viorel Mazilu și nu am purtat vreo discuție telefonică cu acesta. Deci, totul a fost și este o minciună, iar domnul Viorel Mazilu i-a mințit pe membrii Consiliului de Administrație și a dezinformat lumea handbalului, punându-mă într-o situație delicată față de grupul campionilor mondiali.  Lipsa bunului simț l-a determinat pe domnul Viorel Mazilu să vorbească în numele meu, fără acordul meu, demonstrând lumii handbalului românesc că incompetența se acoperă cu tupeu, iar minciuna este viciul oamneilor mărunți și fără caracter. Să fie foarte clar: Viorel Mazilu este un mincinos! Din superficialitate sau pentru a vă proteja șeful care ”luptă” pentru eradicarea corupției din handbalul românesc? P.S.: Aștept scuze publice de la domnul Viorel Mazilu și, totodată, răspuns, tot public, de la conducerea FRH la scrisoarea ”Clubului Campionilor”.

Cornel Oțelea, 25 octombrie 2023

I-am solicitat un punct de vedere lui Viorel Mazilu, pe care-l vom publica dacă-l vom primi.

2 comentarii la „Cornel Oțelea despre Viorel Mazilu: Incompetența se acoperă cu tupeu, iar minciuna este viciul oamenilor mărunți și fără caracter

 • 25/10/2023 la 12:48
  Permalink

  Mazilu…Dedu… Adi Vasile ( un pic mai putin, ca el a jucat la pionieri)….

  Acesti distinsi domni, Nu au fost crescuti si educati de Steaua… – precum, „totul li se cuvine” , conform politicii lui Gatu, toti stelisti merg la loturi… si daca o mai ramne vre un loc, poate mai luam… asa, unul doi si de la alte echipe sa nu ne sara lumea in cap?!?!??
  ASTA… REZULTATELE LIPSEI DE EDUCATIE CORECTA si Numirea Clientelara a antrenorilor la Loturile Nationale, totodata si la Steaua… Au DUS… LA REZULTATELE DE AZI!
  Ptr unii, e limpede!
  Altii vor cauta si se vor incurca in jurul cozii – DE UNDE VINE DECLINUL HANDBALULUI?!

  DE LA IMPOTENTA PROFESIONALA SI LIPSA DE VUZIUNE A LUI GATU, a clubului care a „calarit” loturile nationale si de la sistemul de „gasca Steaua” impietrit de peste 30 de ani cat a condus Frh!!
  A venit Dedu si a „trecut” federatia pe „persoana fizica” a coptat numai habanisti ptr a i putea conduce fara echivoc, fara cel mai mic comentariu!
  A inchis orice acces ptr oricine…
  A facut intelegeti ascunse cu Varzaru (cum a deschis guea ca – nu merge echipa nationala – a angajat o la Frh – si ia cumparat tacerea!
  A facut o intelegere cu Lecusanu… ALT CARACTER – care cum a vazut ca Dedu o ia „pe interes”… A plecat!
  CU CE AJUTA RADPUNSUL LA „ACCEA SCRISOARE”… HANDBALUL?!
  Pai Stelisti si Campionii daca erau corecti, il intrebau pe Gatu dupa primul an, incotro?!
  Iancu Ionel
  Unul care a jucat H, cu 5 operatii.

  Răspunde
  • 27/10/2023 la 10:59
   Permalink

   Sunt mai multi responsabili care au dus handbalul la declin eu aș spune că în primul rind sunt aduși prea mulți jucători străini nepuninduse accent pe jucători Români în fiecare echipa esistă cel puțin 4-5 jucători străini care sunt bine plătiți iar cînd se face selecția sunt foarte mulți jucători Români care au jucat meci de meci la echipele de club și atunci te așezi pe uni care au jucat 2-3 meciuri la club,trebuie revizuită aceasta atitudine in a aduce jucători mulți străini la schipe asta e părerea mea.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *