Norvegia e noua regină a handbalului feminin mondial

Naționala feminină a Norvegiei a cucerit duminică seara cel de-al patrulea titlu mondial din istorie, după ce a învins Franța cu 29-22, la capătul unui joc cu o desfășurare bizară. Franța a dominat categoric prima repriză, a condus cu 16-10 în minutul 29, intrând cu 4 goluri avans la pauză.

Citește mai mult

România și-a încheiat parcursul la mondiale cu o înfrângere și a ratat obiectivul stabilit de federație

Naționala feminină a încheiat campionatul mondial din Spania cu o înfrângere și a ratat obiectivul  anunțat de Alexandru Dedu, de a termina pe unul din  primele 10 locuri. Dincolo de declarațiile sforăitoare și de optimismul deșănțat al unora, înfrângerea cu Suedia era previzibilă, astfel că naționala noastră a terminat mondialul în genunchi, chiar dacă sună urât.

Citește mai mult

Campionatul mondial feminin / S-au încheiat partidele din grupele principale III și IV

Duminică s-au disputat ultimele jocuri din grupele principale III și IV, în urma cărora s-au stabilit clasamentele finale în cele două grupe și tabloul primelor două sferturi de finală, care vor avea loc marți, 14 decembrie. Citiți și programul de luni, 13 decembrie și televizările.

Citește mai mult

Campionatul mondial feminin / Ultimele rezultate din grupele preliminare și programul primei zile din Main Round

Marți au avut loc ultimele jocuri din grupele preliminare ale mondialelor feminine din Spania, în urma cărora au fost stabilite cele 12 echipe care completează tabloul grupelor principale. citiți rezultatele înregistrate și programul de miercuri.

Citește mai mult

Norvegia n-a dat nicio șansă României în ultimul meci din grupa C a mondialelor

În urmă cu exact un an, România întâlnea Norvegia  la Kolding, în Danemarca, în ultimul meci al grupei D de la Euro 2020. Echipa noastră a ținut atunci pasul trei sferturi din meci și a pierdut cu 28-20 după ce a clacat în ultimul sfert de oră.

Citește mai mult

Campionatul Mondial / Victorie reconfortantă cu Kazahstanul

Naționala feminină a bifat duminică seara a doua victorie la mondialele din Spania, învingând fără drept de apel Kazahstanul, scor 38-17. Vestea bună, e că, spre deosebire de mondialele precedente, când am învins aceeași națională cu emoții, scor 22-20, de data aceasta echipa noastră n-a mai avut niciun fel de emoții.

Citește mai mult