Exclusiv / Explicațiile antrenorului Horațiu Pașca vizavi de eșecul naționalei feminine de tineret la mondiale

Echipa națională feminină de tineret a încheiat pe locul 18 campionatul mondial din Slovenia, după ce a pierdut vineri în fața Poloniei. Citiți declarația antrenorului Horațiu Pașca.

Citește mai mult

Naționala feminină de tineret va juca pentru locul 17 la mondialele din Slovenia

Echipa națională feminină de tineret a câștigat joi partida cu Slovacia, scor 31-30, și își va încheia evoluția la campionatele mondiale vineri, de la ora 13, atunci când va disputa meciul pentru locurile 17-18 în compania Poloniei.

Citește mai mult

Debut cu victorie la mondiale pentru naționala feminină de tineret

Reprezentativa feminină de tineret a României a debutat cu o victorie la campionatul mondial care a început miercuri, în Slovenia. Selecționata pregătită de Horațiu Pașca, Mihaela Evi și Mihaela Ciobanu s-a impus cu 26-23 în fața Angolei.

Citește mai mult

Naționala feminină de tineret debutează miercuri la campionatele mondiale

După ce pandemia de Covid-19 a împiedicat disputarea campionatului mondial feminin de tineret în România în urmă cu doi ani, competiția se reia miercuri, 22 iunie, în Slovenia, cu ediția 2022. Participă 32 de echipe împărțite în 8 grupe, România fiind repartizată în grupa E (la Celje).

Citește mai mult

Naționala feminină de tineret și-a aflat grupa de la mondialele din Slovenia

Miercuri, 13 aprilie, a avut loc tragerea la sorți a grupelor campionatului mondial feminin de tineret, care va avea loc în Slovenia, între 22 iunie și 3 iulie. La competiție vor participa 32 de echipe, care au fost împărțite în opt grupe, România fiind repartizată în grupa E.

Citește mai mult