Naționala feminină de tineret va juca pentru locul 17 la mondialele din Slovenia

Echipa națională feminină de tineret a câștigat joi partida cu Slovacia, scor 31-30, și își va încheia evoluția la campionatele mondiale vineri, de la ora 13, atunci când va disputa meciul pentru locurile 17-18 în compania Poloniei.

Citește mai mult

Debut cu victorie la mondiale pentru naționala feminină de tineret

Reprezentativa feminină de tineret a României a debutat cu o victorie la campionatul mondial care a început miercuri, în Slovenia. Selecționata pregătită de Horațiu Pașca, Mihaela Evi și Mihaela Ciobanu s-a impus cu 26-23 în fața Angolei.

Citește mai mult

Naționala feminină de tineret a învins de două ori Spania / Ce a spus selecționerul Horațiu Pașca despre cele două partide

Profitând de pauza competițională prilejuită de campionatele mondiale din Spania, naționala feminină de tineret și-a programat nu mai puțin de patru partide de verificare. Primele două au fost cu Spania, la Mioveni, vineri și sâmbătă.

Citește mai mult

România a terminat pe locul 5 europenele feminine U-19

Naționala feminină de tineret a încheiat europenele din Slovenia pe locul 5, după ce s-a impus fără drept de apel sâmbătă, în fața Danemarcei, scor 28-21. Echipa României a încheiat onorabil un campionat european în care această generație și-a depășit cu mult prestația de acum doi ani de la europenele U-17.

Citește mai mult

România a învins Germania și va juca sâmbătă pentru locul 5 la europenele U-19

Naționala feminină de tineret a obținut vineri după amiază a patra victorie la campionatul european din Slovenia. Echipa României a învins Germania cu 28-24 și va juca sâmbătă, de la ora 17.45, partida pentru locurile 5-6 împotriva Danemarcei.

Citește mai mult

A treia victorie consecutivă a naționalei feminine de tineret la europene

Pas cu pas, cum spunea antrenorul Horațiu Pașca, România a mai obținut o victorie la europenele U-19 din Slovenia, a treia consecutivă. Marți, în primul joc din grupa principală II, reprezentativa noastră a surclasat Croația, scor 29-20, după un nou joc foarte bun în defensivă.

Citește mai mult

România s-a calificat în primele 8 la europenele feminine U-19

Naționala feminină de tineret a reușit duminică seara a doua victorie în grupa D a campionatului european care se desfășoară în Slovenia. Tinerele handbaliste pregătite de Horațiu Pașca s-au impus cu 27-25 în fața Cehiei și au încheiat grupa pe locul al doilea.

Citește mai mult