Foto – Video / CSM Bacău a câștigat la limită amicalul cu CSM Vaslui

CSM Bacău a disputat joi seara, pe teren propriu, ultimul joc de verificare dinaintea reluării Ligii Zimbrilor, pe 30 ianuarie, când băcăuanii au un meci de foc acasă, cu Steaua. După cum spunea Eden Hairi după meci, a fost un joc cu mai multe teme, printre care jocul cu doi pivoți și atacul în superioritate, 7 la 6. Din păcate pentru băcăuani, interul dreapta Valentin Anton s-a accidentat destul de rău în minutul 13, asta după ce a lipsit și de la pregătirea centralizată fiind gripat. Băcăuanii au fost conduși o bună bucată de timp, chiar și la trei goluri în ultimul sfert de oră, dar au întors rezultatul în ultimul minut datorită portarului Eugen Crăciunescu, care nu numai că a avut două intervenții salvatoare, dar a și înscris golul victoriei, din poartă în poartă.

De partea cealaltă, CSM Vaslui a fost lipsită de aportul a trei jucători, Pralea, Polocoșer și Dragon, însă a dat, ca de obicei, o replică foarte puternică prim-divizionarei. La echipa pregătită de Leonard Bibirig a evoluat și un inter stânga din Belarus, Aliaksei Khadkevich, internațional al țării de origine, venit de la SKA Minsk. De asemenea, la vasluieni a debutat cu succes, apărând un 7 metri, tânărul portar Eduard Cioată.

CSM Bacău – CSM Vaslui 30-29 (13-12)

Bacău: Freiwald, Tamaș, Crăciunescu 1 gol – Păunescu 6, Drăgan 4, Maksimov 4, Sadovyi 4, M. Cotinghiu 3, Serhel 2, Juverdianu 2, Păunică 1, Tărîță 1, Gal 1, G. Cotinghiu 1, Bologa, Tudorancea, Dascălu, Anton. Antrenor: Eden Hairi.

Vaslui: Petrila, Cioată – Carali 6, Al. Farcaș 6, Cumpănici 5, Khadkevich 4, Hodorogea 4, Amihăesi 1, Poteră 1, Iozu 1, Popa 1, R. Farcaș, Voinea. Antrenor: Leonard Bibirig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *