Naționala masculină mai bifează o premieră neagră: înfrângere în Feroe

Echipa națională masculină a pierdut miercuri seara cel de-al treilea meci din preliminariile EURO 2024, 26-28 în deplasare cu Insulele Feroe. A fost a doua victorie din istoria participărilor la preliminariile europene pentru formația insulară și evident primul eșec al României în fața acesteia.

Citește mai mult

Naționala masculină joacă miercuri în Feroe / Xavier Pascual: Va fi complicat și pentru ei și pentru noi

Naționala masculină își continuă în această săptămână parcursul din preliminariile EURO 2024 cu două partide împotriva Insulelor Feroe. Miercuri, 8 martie, România va juca în deplasare în fața unei echipe tinere, care a pierdut la mare luptă primele două jocuri.

Citește mai mult

Victorie categorică împotriva Ucrainei în preliminariile EURO 2024

Naționala masculină a României a câștigat la scor cel de-al doilea meci disputat în cadrul preliminariilor campionatului european din 2024, 34-26 pe teren propriu cu Ucraina. Selecționata română a condus pe toată durata jocului, desprinzându-se încă din debutul meciului.

Citește mai mult

România, în urna a treia valorică la tragerea la sorți a preliminariilor EURO 2024

Federația Europeană de Handbal a anunțat marți urnele valorice pentru preliminariile campionatelor europene din 2024, care vor avea loc în Germania. Țara organizatoare, alături de Suedia, Spania și Danemarca sunt calificate direct, pentru celelalte 20 de locuri urmând să lupte 32 de echipe.

Citește mai mult