Cu o nouă conducere tehnică, naționala de juniori va lupta pe teren propriu pentru calificarea în primul eșalon valoric european

În luna august vor avea loc disputele din cadrul eșalonului al doilea european al juniorilor U-18. Astfel, cele 24 de echipe înscrise la acest nivel au fost împărțite în trei, care vor juca în cadrul unor turnee ale căror câștigătoare vor promova în prima grupă valorică.

Citește mai mult

Naționala de juniori a ratat calificarea în primul eșalon valoric european

Echipa națională de juniori (U-19) a pierdut sâmbătă seara semifinala turneului din Letonia, 24-28 cu Olanda, irosind șansa de a juca duminică pentru  calificarea în primul eșalon valoric european. Probabil că și cele trei zile de pauză și-au spus cuvântul, iar tinerii noștri jucători au ieșit din ritmul competiției, însă Olanda ne-a dominat clar.

Citește mai mult

Euro U-19 masculin / Victorie categorică pentru România la debut

Naționala de juniori a țării noastre a debutat luni după-amiază la europenele U-19, grupa a doua valorică, turneul de la Riga, din Letonia. Tinerii noștri handbaliști au întâlnit în primul meci din grupă chiar echipa gazdă, pe care au învins-o la scor, 40-29 (21-16). Chiar dacă letonii au avut un început avântat și au condus până în minutul 18, chiar și la 3 goluri, handbaliștii noștri și-au revenit.

Citește mai mult