Liga Florilor s-a încheiat, Gloria Bistrița-Năsăud a terminat în premieră pe podium

Ultima etapă a Ligii Florilor s-a disputat sâmbătă și duminică, Gloria Bistrița-Năsăud izbutind să-i administreze noii campioane SCM Râmnicu Vâlcea a doua înfrângere a sezonului și să termine pe locul al treilea. CSM București a câștigat la Baia Mare, dar a terminat pe poziția secundă, în timp ce locurile 4 și 5, care asigură prezența în Cupa EHF, au fost adjudecate de Măgura Cisnădie și Corona Brașov. CSM Galați a retrogradat, în timp ce CSM Slatina și U Cluj vor juca la turneul de baraj de la Cisnădie (5-9 iunie), unde le vor întâlni pe CSM Tîrgu Mureș și Dacia Mioveni.

Rezultatele ultimei etape: Gloria Bistrița-Năsăud – SCM Râmnicu Vâlcea 31-28, SCM Craiova – CSM Galați 31-19, U Cluj – Măgura Cisnădie 21-25, SCM Gloria Buzău – Dunărea Brăila 26-25, Corona Brașov – HC Zalău 24-21, Minaur Baia Mare – CSM București 25-32. CSM Slatina a stat.

HORAȚIU PAȘCA, antrenor CS Gloria 2018 BN: ”Medalia era un vis, podiumul era un vis, cupele europene erau și ele un vis – toate s-au îndeplinit ! Publicul acesta minunat merită, Bistrița merită și cred că și noi merităm, pentru ca venim după un sezon extrem de complicat în care am trecut prin multe. Ce am văzut astăzi în sala îmi confirmă ca ceea ce facem noi este corect.”

Publicată de CS Gloria 2018 pe Sâmbătă, 18 mai 2019

Foto și video: Facebook CS Gloria 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *