Liga Florilor / Rapidul mai face un pas spre titlu

Antepenultima etapă din campionatul primului eșalon feminin a programat miercuri trei partide, două în sala ”Rapid”, ambele câștigate de gazde, și una la Craiova, încheiată la egalitate. Rapidul își menține fotoliul de lideră după victoria cu Bistrița și mai are două hopuri până la mult visatul și doritul titlu.

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii pentru Bistrița și Cisnădie

Etapa a 23-a din Liga Florilor a început vineri, cu două partide disputate la Bistrița și Brăila. Gloria a câștigat fără mari probleme în fața unei echipe oltene cu multe absențe, în timp ce Măgura Cisnădie a obținut la Brăila a cinsprezecea victorie a sezonului.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița a câștigat la Baia Mare ultimul meci al etapei a 21-a

Ultima partidă a rundei cu numărul 21 din primul eșalon feminin s-a disputat duminică la Baia Mare, acolo unde Minaur a primit vizita ”vecinei” Gloria Bistrița-Năsăud, de ziua coordonatoarei Cristina Laslo. A fost o deplasare scurtă și fructuoasă pentru echipa pregătită de Horațiu Pașca.

Citește mai mult

Liga Florilor / Zalăul câștigă la Bistrița și se pregătește de vizita liderei

HC Zalău s-a impus duminică în deplasarea de la Bistrița, 22-21 cu Gloria, în cel de-al cincilea meci al etapei a 20-a din Liga Florilor. Elevele lui Gheorghe Tadici s-au revanșat astfel pentru înfrângerea de acum 11 zile, din Cupa României, apropiindu-se la trei puncte de locul 4.

Citește mai mult

Liga Florilor / Finaluri pe muchie de cuțit în ultimele meciuri ale etapei a 17-a

Ultimele două partide ale rundei a 17-a din Liga Florilor s-au disputat sâmbătă seara la Brăila și Mioveni, ambele având parte de finaluri pe muchie de cuțit. La Brăila a avut duelul marilor dezamăgiri ale sezonului actual, Dunărea și Gloria Bistrița-Năsăud.

Citește mai mult

Liga Florilor / Bistrița câștigă clar capul de afiș al primei zile din etapa a 16-a

Liga Florilor programează o etapă intermediară, cu partide programate miercuri și joi, după care campionatul se va întrerupe pentru partidele echipei naționale cu Danemarca, din preliminariile EURO 2022. Miercuri, 23 februarie, s-au disputat cinci partide, iar Gloria Bistrița a confirmat forma bună pe care o traversează.

Citește mai mult

Liga Florilor / CSM București, tot mai departe de titlu

Campioana CSM București a mai făcut un pas greșit în campionat, în partida disputată miercuri, pe teren propriu, împotriva Gloriei Bistrița, în fața căreia a terminat la egalitate, 23-23. În celălalt meci disputat miercuri, în etapa a 15-a a Ligii Florilor, Măgura Cisnădie s-a impus pe teren propriu în fața celor de la CSU Știința București.

Citește mai mult

Rezultate, imagini și casete tehnice din turul 1 al Cupei României feminine

În acest weekend se desfășoară majoritatea partidelor din turul 1 al Cupei României feminine. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult