Liga Florilor / Activ Prahova Ploiești egalează Buzăul la ultima fază și produce surpriza

Primul joc de joi din cadrul etapei a VIII-a a Ligii Florilor a adus o mare surpriză, nou- promovata Activ Prahova Ploiești reușind să scoată un punct din partida cu o echipă de cupe europene, SCM Gloria Buzău, scor 27-27. Echipa prahoveană a oferit o replică foarte bună favoritei acestui meci și, chiar dacă a fost condusă cu 3 goluri la pauză, a revenit și chiar a condus cu 25-24 în minutul 56. Cu 30 de secunde înainte de final scorul era egal 26, Buzăul a cerut time-out, urmat de golul Adei Moldovan, când mai erau 15 secunde. A fost rândul Ploieștiului să ia time-out, iar la ultimul atac echipa lui Florin Ciupitu a obținut o aruncare de la 9 metri. Timpul de joc expirase, Loredana Vartic și-a asumat ultima execuție a partidei și a înscris un gol de senzație, deși a avut în față un zid masiv.

SCM GLORIA BUZĂU – ACTIV PRAHOVA PLOIEȘTI 27-27 (13-10) Arbitri: Diana Ciulei / Anamaria Stoia

Buzău: Iordache, Polocoșer – Moldovan 5, Janjusevic 5, Livrinikj 5, Condurache 3, Simion 2, Rotaru 2, Klikovac 2, Petrovic 2, Subțirică Iovănescu 1, Munteanu, Petruș, Mărginean, Moraru, Ilie. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

Ploiești: Inculeț, Popescu, Paraschiv – Șerban 6, Crețu 5, Vartic 3, I. Leuștean 3, Panait 3, Beșleagă 3, Lăscăteu 2, Bucă 1, Florea 1, State, Mureș, Stoica, Popescu. Antrenor: Florin Ciupitu.

Foto: Alex Nicodim, Emilia Nicolae.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *