Rezultate și casete tehnice din etapa a XI-a a Diviziei A feminine

Campionatul eșalonului secund feminin se reia cu etapa a XI-a, care a început miercuri, cu un joc disputat la Odorheiu Secuiesc. Celelalte nouă partide din cele două serii se joacă sâmbătă și duminică, iar noi vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, articolul fiind actualizat pe măsura disputării meciurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din Divizia A feminină

Întrecerile eșalonului secund feminin se reiau după o pauză de mai bine de două săptămâni, în acest weekend fiind programate partidele etapei a cincea în cele două serii. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Sâmbătă începe Divizia A feminină / Programul rundei inaugurale

În acest weekend pornește la drum ediția 2021/2022 a eșalonului secund feminin, cu două serii a câte 13 echipe, după ce CSM Bacău s-a retras în această săptămână din campionat. Împărțirea echipelor în doar două serii a generat multe nemulțumiri în rândul mai multor echipe participante, din cauza cheltuielilor mari cu deplasările.

Citește mai mult

Noi turnee în Divizia A feminină, de joi până duminică

Începută în luna decembrie cu 3 etape, Divizia A feminină continuă în această săptămână, cu încă 4 etape, tot sub formă de turnee. Astfel, seria A va juca la Brăila, seria B la Târgu Jiu, iar seria C la Râmnicu Vâlcea. Citiți programul jocurilor din prima zi a turneelor.

Citește mai mult

Programul etapei a patra din Divizia A de handbal feminin

Divizia A de handbal feminin programează, în acest weekend, cel puțin două partide foarte interesante, la Piatra Neamț și Tîrgu Mureș, între echipe ce luptă locurile din fruntea seriilor în care evoluează. Citiți programul complet al etapei.

Citește mai mult

Sâmbătă debutează și Divizia A feminină – programul primei etape

Sâmbătă încep partidele ediției 2018-2019 din Divizia A de handbal feminin, care se va desfășura într-un nou format. Astfel, cele 27 de echipe înscrise au fost împărțite în patru serii, în cadrul cărora se vor disputa două tururi și două retururi, în intervalul 8 septembrie 2018 – 18 aprilie 2019. Programul complet al primei etape.

Citește mai mult