Noua ediție a Diviziei A masculine începe la Oradea

Ediția 2021/2022 începe miercuri, la Oradea, cu partida dintre gazdele de la CSM și CSU Politehnica Timișoara. Cel de-al doilea eșalon masculin cuprinde 4 serii de câte 8 echipe, numărul mai mare de participante datorându-se, în principal, obligativității echipelor din Liga Zimbrilor de a avea echipe secunde.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din etapa a XIII-a a Diviziei A masculine

Penultima etapă a sezonului regulat din eșalonul secund masculin se desfășoară sâmbătă, în cadrul celor trei turnee ce au loc la Galați, Buzău și Odorheiu Secuiesc. Găsiți aici rezultatele și casetele tehnice ale tuturor jocurilor, pe măsura disputării acestora.

Citește mai mult

Final de sezon regulat în Divizia A masculină

Cel de-al doilea eșalon al handbalului masculin programează, de joi până duminică, ultimele turnee ale sezonului regulat, la Galați (seria A), Buzău (seria B) și Odorheiu Secuiesc (seria C). În urma etapelor ce se vor disputa de joi până duminică vor fi stabilite cele 8 echipe calificate pentru turneul final al Diviziei A, care se va disputa în perioada 16-18 aprilie.

Citește mai mult

Duminică începe noul sezon al Diviziei A masculine

Divizia A de handbal masculin începe duminică, atunci când sunt programate partidele primei runde din seriile B și D, care au în componență câte 7 echipe. Și în acest sezon se anunță o luptă interesantă pentru calificarea la turneul semifinal, în condițiile în care mai multe echipe s-au întărit.

Citește mai mult