28 aprilie 2022 – schimbare sau dezastru în handbalul românesc

Opt ani care au aruncat handbalul românesc în obscurantism. O națională masculină care nu a reușit nicio calificare, învinsă și depășită în grupele preliminare ale europenelor de Kosovo. O națională feminină care a avut ca obiectiv locul 10 la mondiale și a terminat pe locul 13.

Citește mai mult

Alexandru Dedu și Cristina Vărzaru folosesc pagina de Facebook și site-ul FRH pentru controverse electorale

În plină campanie electorală pentru alegerile din 28 aprilie de la Federația Română de Handbal, a izbucnit o controversă cu iz de scandal între doi dintre candidații la funcția de președinte. Astfel, Constantin Din a făcut mai multe acuzații vizavi de arbitraj, într-o emisiune online găzduită de Eurosport România, iar președintele FRH i-a răspuns pe pagina oficială de Facebook a FRH.

Citește mai mult

Președintele FRH vrea România în primele 10 la mondiale

Echipa națională feminină s-a reunit marți în vederea ultimelor pregătiri pentru campionatele mondiale care vor începe săptămâna viitoare, în Spania. A fost organizată și o conferință de presă, în cadrul căreia Alexandru Dedu a precizat obiectivul echipei pregătite de Adrian Vasile.

Citește mai mult

Mesaj de ”încredere” al lui Alexandru Dedu către naționala feminină înaintea preliminariilor EURO 2022: „Am emoții !”

Federația Română de Handbal a organizat miercuri o conferință de presă în noua sală a sporturilor din Mioveni, locul unde echipa națională feminină va debuta în preliminariile europenelor din 2022, pe 6 octombrie, cu Insulele Feroe.

Citește mai mult

Alexandru Dedu a enervat la culme gloriile handbalului românesc / ”E un incompetent, de o nesimțire uriașă”

Declarația președintelui FRH, la o emisiune televizată, conform căreia handbalul a ajuns să fie cunoscut în mandatul în care el a deținut șefia handbalului românesc a stârnit furia mai multor foști handbaliști de legendă. Citiți ce au spus Maricel Voinea, Werner Stockl și Vasile Stângă despre Alexandru Dedu.

Citește mai mult

Bogdan Burcea a fost demis dar și propus din nou ca antrenor al naționalei feminine !

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federației Române de Handbal, se anunță că Bogdan Burcea a fost demis de la cârma naționalei feminine, în urma prestațiilor de la europenele din luna decembrie. Decizia a aparținut Comisiei Tehnice, 12 dintre membrii acesteia pronunțându-se pentru renunțarea la serviciile antrenorului de la SCM Craiova.

Citește mai mult

Mondialele feminine de tineret au fost amânate din nou

Federația Română de Handbal a anunțat că Federația Internațională de Handbal a decis să amâne pentru a doua oară Campionatele Mondiale feminine de tineret, care urmează să aibă loc în România. Criteriile de eligibilitate a jucătoarelor rămân aceleași și în anul 2021.

Citește mai mult

Alexandru Dedu: Sper ca meciurile rămase să se dispute cu public !!!

Pagina de facebook a FRH a publicat un interviu cu președintele Alexandru Dedu, despre deciziile luate miercuri de Consiliul de Administrație. Deși a menționat că deciziile țin cont de realitățile de la această dată, șeful federației a spus că speră ca meciurile să aibă loc cu public!!!!

Citește mai mult

Orice se întâmplă în FRH poate fi subiect de dezbatere publică, domnule Dedu !

Tomas Ryde a apărut luni în fața presei pentru a vorbi despre alegerile pe care le-a făcut pentru mondialele din Japonia. Un gest firesc, de normalitate, venit un pic cam târziu, dar binevenit. Normal era ca anunțarea lotului să se facă în cadrul unei conferințe de presă și poate că toate polemicile legate de lipsa unor jucătoare sau prezența altora erau mult mai puține.

Citește mai mult