Exclusiv / Concluziile lui Dragan Djukic după prima lună la CSM București: ”Le mulțumesc jucătoarelor, care m-au acceptat din prima clipă, dar și suporterilor care ne-au fost alături la bine și la greu”

CSM București a încheiat pe primul loc prima fază grupelor din Champions League, iar acest rezultat este legat inclusiv de aducerea la echipă a antrenorului Dragan Djukic. Citiți ce a declarat tehnicianul campioanei României, în exclusivitate pentru Handbal Mania, despre meciul cu Bietgheim și despre perioada scursă de la instalarea la cârma CSM-ului.

Citește mai mult

Exclusiv / Dragan Djukic: ”Am arătat că putem fi o echipă foarte bună, nu doar un extraordinar grup de individualități”

CSM București a făcut un meci foarte bun duminică după-amiază în Ungaria și a învins-o pentru a doua oară pe Ferencvaros, trecând pe primul loc în grupa D a Champions League la handbal feminin. Iată ce a declarat, în exclusivitate pe Handbal Mania, antrenorul campioanei României, Dragan Djukic.

Citește mai mult

Exclusiv / Dragan Djukic: ”În sport, nu e important de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici”

Vă prezentăm astăzi cea de-a doua parte a interviului cu antrenorul echipei feminine CSM București, Dragan Djukic, în care veți putea citi despre ce l-a determinat să accepte oferta clubului bucureștean, dar și ce mesaj le transmite iubitorilor de handbal din Odorhei.

Citește mai mult