Dragan Djukic vede România drept favorită a turneului de calificare la mondialele de anul viitor

La sfârșitul acestei săptămâni, naționala masculină va disputa în Italia un prim turneu de calificare pentru campionatul mondial de anul viitor. Una din adversarele selecționatei noastre este Georgia, al cărei director tehnic este fostul tehnician de la HC Odorhei și CSM București, Dragan Djukic. 

Citește mai mult

Handball 4 All – ediția 2019 are loc la finalul lunii iunie

”Handball 4 All” este un proiect internațional dedicat handbalului juvenil, a fost lansat în anul 2011 și îi are printre organizatori pe Dragan Djukic și Alexandru Buligan. Proiectul are în atenție concepte referitoare la pregătirea individuală a tinerilor jucători și a antreorilor acestora.

Citește mai mult

Dragan Djukic: ”Am fost echipa mai bună în cea mai mare parte a jocului și am meritat victoria”

CSM București a învins duminică, la Bistrița, după prelungiri, pe SCM Râmnicu Vâlcea în finala Cupei României, la capătul unui joc spectaculos, tehnicianul Dragan Djukic reușind să cucerească primul trofeu cu echipa bucureșteană. Citiți ce a declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul principal al CSM-ului.

Citește mai mult

Exclusiv / Dragan Djukic: „Cei care ne numără înfrângerile ar trebui să știe că această echipă trebuie să atingă forma maximă atunci când va susține cele mai importante jocuri”

Grupele principale ale Champions League la handbal feminin au ajuns la jumătatea competiției, iar campioana României și-a asigurat deja calificarea în sferturile de finală după victoria obținută duminică pe terenul lui Thuringer. Citiți un nou interviu incitant cu un profesionist 100 % – Dragan Djukic.

Citește mai mult

Dragan Djukic: ”Sunt necesare schimbări radicale în calendarul competițional”

Un interviu exclusiv cu antrenorul echipei de handbal feminin CSM București despre campionatele europene din Franța, dar și despre campioana României și despre viitorul handbalului românesc. Citiți care au fost singurele echipe naționale care nu s-au interesat la clubul bucureștean despre jucătoarele care au participat la europene.

Citește mai mult

Exclusiv / Concluziile lui Dragan Djukic după prima lună la CSM București: ”Le mulțumesc jucătoarelor, care m-au acceptat din prima clipă, dar și suporterilor care ne-au fost alături la bine și la greu”

CSM București a încheiat pe primul loc prima fază grupelor din Champions League, iar acest rezultat este legat inclusiv de aducerea la echipă a antrenorului Dragan Djukic. Citiți ce a declarat tehnicianul campioanei României, în exclusivitate pentru Handbal Mania, despre meciul cu Bietgheim și despre perioada scursă de la instalarea la cârma CSM-ului.

Citește mai mult

Exclusiv / Dragan Djukic: ”Am arătat că putem fi o echipă foarte bună, nu doar un extraordinar grup de individualități”

CSM București a făcut un meci foarte bun duminică după-amiază în Ungaria și a învins-o pentru a doua oară pe Ferencvaros, trecând pe primul loc în grupa D a Champions League la handbal feminin. Iată ce a declarat, în exclusivitate pe Handbal Mania, antrenorul campioanei României, Dragan Djukic.

Citește mai mult

Exclusiv / Dragan Djukic: ”În sport, nu e important de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici”

Vă prezentăm astăzi cea de-a doua parte a interviului cu antrenorul echipei feminine CSM București, Dragan Djukic, în care veți putea citi despre ce l-a determinat să accepte oferta clubului bucureștean, dar și ce mesaj le transmite iubitorilor de handbal din Odorhei.

Citește mai mult