Galerie foto/video / Sala Sporturilor din Bacău se numește ”Narcisa Lecușanu”

Atmosferă de sărbătoare joi, la prânz, la Sala Sporturilor din Bacău, acolo unde a avut loc o ceremonie ocazionată de redenumirea arenei în sala ”Narcisa Lecușanu”. Lume multă, mulți copii dar și mulți dornici de a-și face imagine pe seama fostei mari handbaliste, chiar dacă unii din ei n-au călcat vreodată la un meci de handbal.

Citește mai mult

Constantin Din către arbitri și observatori: Depinde numai și numai de dumneavoastră dacă doriți să vă continuați cariera !

Noul președinte al Federației Române de Handbal, Constantin Din, a ținut să transmită, prin intermediul paginii sale de Facebook, un  mesaj tranșant tuturor arbitrilor și observatorilor FRH. Mesajul a fost publicat chiar în ziua în care încep primele turnee finale ale juniorilor.

Citește mai mult

Alexandru Dedu și Cristina Vărzaru folosesc pagina de Facebook și site-ul FRH pentru controverse electorale

În plină campanie electorală pentru alegerile din 28 aprilie de la Federația Română de Handbal, a izbucnit o controversă cu iz de scandal între doi dintre candidații la funcția de președinte. Astfel, Constantin Din a făcut mai multe acuzații vizavi de arbitraj, într-o emisiune online găzduită de Eurosport România, iar președintele FRH i-a răspuns pe pagina oficială de Facebook a FRH.

Citește mai mult

Candidații Din, Voina și Gavrilă au răspuns întrebărilor Handbal Mania, Dedu a refuzat

Handbal Mania a trimis celor patru candidați la funcția de președinte al Federația Română de Handbal trei întrebări, cu scopul de a oferi alegătorilor o imagine asupra felului în care aceștia percep anumite aspecte din handbalul românesc. Din păcate, președintele în exercițiu, Alexandru Dedu, nu a dat curs invitației noastre de a răspunde la cele trei întrebări.

Citește mai mult

Constantin Din și-a anunțat candidatura la președinția Federației Române de Handbal

Fostul arbitru internațional Constantin Din și-a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura la cea mai înaltă funcție din handbalul românesc. În calitate de arbitru, el a activat la cel mai înalt nivel, alături de colegul său Sorin Dinu, având în palmares numeroase turnee finale.

Citește mai mult