Președintele FRH a intervenit în timpul unui meci după un conflict cu părinții juniorilor de la Dinamo / Cum își motivează Constantin Din atitudinea

Meci spectaculos și disputat duminică în capitală, în grupa Valoare 3 din campionatul handbaliștilor juniori 3. Lidera clasamentului, HC Talentul Este Cheia, unde antrenează arbitrii Ionuț Tița și Andrei Vasilescu și unde evoluează fiii oficialilor FRH, Constantin Din și Viorel Mazilu, a pierdut pe teren propriu meciul cu Dinamo.

Citește mai mult

EXCLUSIV / Ce spune președintele FRH despre conflictul de la ultima ședință a C.A. și cum explică Sorin Dinu și Constantin Din ”ruptura” dintre ei

Handbal Mania a scris săptămâna trecută despre ședința cu scântei a Consiliului de Aministrație al Federației Române de Handbal. În legătură cu unele acuzații aduse conducerii FRH dar și cu alte aspecte, am realizat un interviu cu președintele federației, Constantin Din.

Citește mai mult

Galerie foto/video / Sala Sporturilor din Bacău se numește ”Narcisa Lecușanu”

Atmosferă de sărbătoare joi, la prânz, la Sala Sporturilor din Bacău, acolo unde a avut loc o ceremonie ocazionată de redenumirea arenei în sala ”Narcisa Lecușanu”. Lume multă, mulți copii dar și mulți dornici de a-și face imagine pe seama fostei mari handbaliste, chiar dacă unii din ei n-au călcat vreodată la un meci de handbal.

Citește mai mult

Constantin Din către arbitri și observatori: Depinde numai și numai de dumneavoastră dacă doriți să vă continuați cariera !

Noul președinte al Federației Române de Handbal, Constantin Din, a ținut să transmită, prin intermediul paginii sale de Facebook, un  mesaj tranșant tuturor arbitrilor și observatorilor FRH. Mesajul a fost publicat chiar în ziua în care încep primele turnee finale ale juniorilor.

Citește mai mult

Alexandru Dedu și Cristina Vărzaru folosesc pagina de Facebook și site-ul FRH pentru controverse electorale

În plină campanie electorală pentru alegerile din 28 aprilie de la Federația Română de Handbal, a izbucnit o controversă cu iz de scandal între doi dintre candidații la funcția de președinte. Astfel, Constantin Din a făcut mai multe acuzații vizavi de arbitraj, într-o emisiune online găzduită de Eurosport România, iar președintele FRH i-a răspuns pe pagina oficială de Facebook a FRH.

Citește mai mult

Candidații Din, Voina și Gavrilă au răspuns întrebărilor Handbal Mania, Dedu a refuzat

Handbal Mania a trimis celor patru candidați la funcția de președinte al Federația Română de Handbal trei întrebări, cu scopul de a oferi alegătorilor o imagine asupra felului în care aceștia percep anumite aspecte din handbalul românesc. Din păcate, președintele în exercițiu, Alexandru Dedu, nu a dat curs invitației noastre de a răspunde la cele trei întrebări.

Citește mai mult

Constantin Din și-a anunțat candidatura la președinția Federației Române de Handbal

Fostul arbitru internațional Constantin Din și-a anunțat marți, în cadrul unei conferințe de presă, candidatura la cea mai înaltă funcție din handbalul românesc. În calitate de arbitru, el a activat la cel mai înalt nivel, alături de colegul său Sorin Dinu, având în palmares numeroase turnee finale.

Citește mai mult