A fost decizia de demitere a lui Tomas Ryde regulamentară ?

După cum se știe, Subcomisia tehnică feminină de seniori (din cadrul Comisiei Centrale Tehnico-Metodice) a votat luni demiterea suedezului Tomas Ryde de la cârma naționalei feminine, cu un scor de 7 la 4. Dincolo de motivele care au stat la baza votului, se pare că respectiva subcomisie nu are în atribuții așa ceva.

Citește mai mult

România a pierdut cu Olanda în ultimul test dinaintea mondialelor / Tomas Ryde: Am fost surprins de cât de bine am evoluat în prima repriză

Naționala de handbal feminin a României a disputat marți cel de-al doilea joc de verificarea dinaintea startului campionatelor mondiale din Japonia. Selecționata pregătiră de Tomas Ryde a pierdut în fața Olandei, scor 23-32, după ce a condus la pauză cu 16-15.

Citește mai mult

Naționala feminină joacă duminică primul amical în Japonia, ce așteaptă Tomas Ryde de la acest meci

Ajunsă de joi în Japonia, naționala feminină va disputa duminică, de la ora 16.30 (9.30 ora României) primul joc de verificare, împotriva echipei japoneze Omron.  Iată ce a declarat, pentru Handbal Mania, selecționerul Tomas Ryde despre cum decurg pregătirile și ce așteptări are de la jocul de duminică.

Citește mai mult

Exclusiv / Tomas Ryde: ”Suporterii au tot dreptul să comenteze, dar nu putem face strategia după ce se scrie pe rețelele de socializare”

Cu o zi înainte de plecarea naționalei de handbal feminin în Japonia, Handbal Mania a stat de vorbă cu selecționerul Tomas Ryde despre atmosfera de la lot în contextul scandalului de dopaj, despre ultimele două jucătoare selecționate pentru mondiale și despre felul în care a fost gândit lotul pentru turneul final care va începe la sfârșitul acestei luni.

Citește mai mult

Tomas Ryde: Nu cred că trebuie să facem mare caz pentru evoluția din Feroe, important este că am obținut toate punctele

Naționala feminină a României a câștigat ambele partide disputate în debutul preliminariilor pentru campionatele europene de anul viitor. Handbal Mania a discutat cu selecționaerul Tomas Ryde despre evoluția tricolorelor în cele două jocuri, cu Ucraina și Insulele Feroe.

Citește mai mult