Comisia de Apel a desființat hotărârea Comisiei de Disciplină în cazul lui Flaviu Sâsâeac

Secretarul general al FRH, Viorel Mazilu, a suferit o înfrângere miercuri în ”duelul” său cu Flaviu Sâsâeac. Astfel, Comisia de Apel a desființat în parte hotărârea Comisiei Centrale de Disciplină, care fusese sesizată de secretarul general și de Comisia de Arbitri.

Citește mai mult

Flaviu Sâsâeac: Nu acceptăm sub nicio formă ca victoria noastră de la Timișoara să fie pusă pe seama arbitrajului

Președintele clubului Potaissa Turda s-a declarat revoltat de afirmațiile directorului SCM Timișoara cu privire la arbitrajul de la partida SCM Poli Timișoara – Potaissa Turda 24-25, din Liga Zimbrilor. Iată ce a declarat șeful clubului ardelean pentru Handbal Mania. 

Citește mai mult

Potaissa Turda vizează un parteneriat cu celebra Montpellier

Remy Levy, președintele celui mai titrat club francez, Montpellier, se află în România și a efectuat o vizită la Turda, unde s-a întâlnit cu decizionalii clubului Potaissa. Acest lucru a fost posibil și datorită faptului că oficialul francez, care e și decanul Baroului de Avocați Montpellier, o are ca parteneră de viață pe binecunoscuta Cerasela Cojocariu.

Citește mai mult

Flaviu Sâsâeac: Cei care s-au bucurat de eșecul nostru de moment, vor fi și în acest sezon puși cu ”botul pe labe”

În preajma returului pe care Potaissa Turda îl va susține în Cupa EHF cu FC Porto (sâmbătă, ora 18, în direct pe Digisport 2), președintele grupării ardelene a transmis un mesaj suporterilor echipei, prin intermediul site-ului turdanews.net.

Citește mai mult