EXCLUSIV / Vlad Caba: Am avut un turneu extraordinar, lucrurile merg bine în privința obiectivelor pe care ni le-am propus

SCM Poli Timișoara a avut un parcurs perfect la al doilea turneu al Ligii Zimbrilor. După ce a câștigat ”la masa verde” primele două partide, cu Bacăul și Botoșaniul, bănățenii s-au impus pe teren și în celelalte patru jocuri, cu Reșița, Constanța, CSM București și Călărași. Citiți ce ne-a spus antrenorul Vlad Caba despre turneul desfășurat săptămâna trecută la Sfântu Gheorghe.

Citește mai mult

Timișoara a câștigat la pas derby-ul Banatului cu Reșița / Declarații după meci

SCM Poli Timișoara a debutat cu victorie miercuri, la turneul al doilea al Ligii Zimbrilor, de la Sfântu Gheorghe. După cum a subliniat la finalul partidei, antrenorul Vlad Caba a preferat să-și asume zero riscuri pentru acest joc și a mizat în majoritatea timpului pe jucătorii cu experiență.

Citește mai mult

Vlad Caba: Viza medicală și formalitățile pe linie sportivă ar fi suficiente pentru ca extracomunitarii să poată juca

SCM Politehnica Timișoara pleacă vineri la Sfântu Gheorghe, acolo unde își va apăra, sâmbătă și duminică, trofeul pe care l-a cucerit în primăvara anului trecut la Focșani, Cupa României. Echipa bănățeană nu-i va putea folosi, însă, pe sârbii Aleksandar Milenkovic (portar) și Savo Slavuljica (inter dreapta), care nu au primit încă permisele de muncă din motive birocratice.

Citește mai mult