Egal la Timișoara în Liga Zimbrilor, la capătul unui joc încheiat cu o încăierare generală

Primul joc al etapei a IV-a din play-off-ul Ligii Zimbrilor a oferit scene în totală contradicție cu banner-ul contra violenței afișat de echipa națională masculină la ultimul meci oficial de pe teren propriu. SCM Poli Timișoara și HC Dobrogea Sud Constanța au oferit un meci în care s-au dictat 16 eliminări de două minute.

Citește mai mult

SCM Poli Timișoara a anunțat trei transferuri pentru sezonul viitor / Robert Năstăsie: ”Am petrecut o perioadă extraordinară la Focșani, sunt onorat de propunerea echipei din Timișoara”

Clubul SCM Politehnica Timișoara a anunțat perfectarea a trei transferuri pentru sezonul 2019-2020. Citiți ce a declarat pentru Handbal Mania, unul dintre jucători transferați de bănățeni, Robert Andrei Năstăsie.

Citește mai mult

CSM București trimite Focșaniul în play-off, victorii pe teren propriu pentru Timișoara și Suceava

Meciurile de miercuri, din antepenultima etapă a sezonului regulat din Liga Zimbrilor, au lămurit și situația ultimei echipe care va evolua în play-off-ul actualei stagiuni. Astfel, CSM București s-a impus pe terenul lui Minaur Baia Mare.

Citește mai mult

Cupa României merge la Timișoara / Galerie foto de la finală

SCM Politehnica Timișoara este noua deținătoare a Cupei României, după un parcurs care a inclus victorii cu HC Sibiu, CSM Bacău, Minaur Baia Mare, CSM Focșani și Steaua București. În duelul echipelor cu mari probleme de efectiv, Timișoara a fost mai proaspătă și mai inspirată.

Citește mai mult

Victorii pentru Constanța, Focșani, Timișoara și Minaur într-o etapă a oaspeților în Liga Zimbrilor

Echipele care au evoluat în deplasare au câștigat 5 din cele 7 partide ale etapei a 21-a din Liga Zimbrilor. Constanța și-a consolidat poziția de lideră după ce s-a impus la Făgăraș, nu fără emoții.

Citește mai mult

Au fost anunțați arbitrii finalei Cupei României de duminică

Municipiul Focșani va găzdui sâmbătă și duminică turneul final al Cupei României la handbal masculin, la care vor participa CSM Focșani, SCM Politehnica Timișoara, Dinamo București și Steaua București. Federația Română de Handbal a anunțat deja cuplul de arbitri care va oficia la finala de duminică.

Citește mai mult

Constanța câștigă la Timișoara și își păstrează fotoliul de lideră

HC Dobrogea Sud Constanța i-a administrat formației SCM Politehnica Timișoara prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, în cel de-al doilea meci al etapei a 19-a din sezonul regulat al Ligii Zimbrilor. Cele două echipe au mers multă vreme cap la cap, într-o partidă în care pe teren au evoluat 13 români și tot atâția handbaliști din țările ex-iugoslave.

Citește mai mult

Timișoara învinge din nou campioana după un meci cu mulți nervi, Dinamo e la trei puncte de play-out !

SCM Politehnica Timișoara a reușit să învingă pentru a doua oară în acest sezon campioana României, trimițând-o la doar trei puncte de locurile de play-out ! Meciul a fost unul deosebit de încâncenat, cele două echipe mergând cap la cap până în ultimele 10 minute.

Citește mai mult