Turda câștigă la scor în fața Timișoarei în al doilea meci al etapei din Liga Zimbrilor

Cea de-a doua partidă a etapei a treia din primul eșalon masculin s-a disputat la Turda, între două echipe ce vor reprezenta România în ediția 2019-2020 a cupelor europene. Gazdele de la Potaissa s-au impus clar, la capătul unui joc în care au condus din primul până în ultimul minut.

Citește mai mult

Pero Milosevic: „Cred că puteam beneficia de mai mult respect, dacă nu sunt salariile la zi, puteau fi măcar echipamentul și sala”

La finalul Cupei Politehnica, antrenorul principal al deținătoarei Cupei României a dat o declarație reprodusă de pagina de Facebook a clubului timișorean. Pero Milosevic a vorbit atât despre sezonul ce urmează, cât și despre problemele cu care se confruntă echipa sa.

Citește mai mult

Timișoara a surclasat echipa secundă a Potaissei Turda și a câștigat Cupa Politehnica

Cupa Politehnica s-a încheiat sâmbătă cu cele două finale. Sârbii de la Metaloplastika Sabac au ocupat locul al treilea după ce au câștigat cu CSM Bacău, în timp ce SCM Poli Timișoara a învins-o pe Potaissa Turda la o diferență surprinzător de mare.

Citește mai mult

Noul Minaur a învins Timișoara, Potaissa a câștigat greu cu Reșița

Prima zi a turneului care se desfășoară la Turda în sistem ”Final Four” a început cu prima partidă disputată de Minaur Baia Mare sub comanda tehnicianului francez Stephane Plantin. A fost un debut cu dreptul, maramureșenii reușind să o învingă pe deținătoarea Cupei României.

Citește mai mult

Egal la Timișoara în Liga Zimbrilor, la capătul unui joc încheiat cu o încăierare generală

Primul joc al etapei a IV-a din play-off-ul Ligii Zimbrilor a oferit scene în totală contradicție cu banner-ul contra violenței afișat de echipa națională masculină la ultimul meci oficial de pe teren propriu. SCM Poli Timișoara și HC Dobrogea Sud Constanța au oferit un meci în care s-au dictat 16 eliminări de două minute.

Citește mai mult

SCM Poli Timișoara a anunțat trei transferuri pentru sezonul viitor / Robert Năstăsie: ”Am petrecut o perioadă extraordinară la Focșani, sunt onorat de propunerea echipei din Timișoara”

Clubul SCM Politehnica Timișoara a anunțat perfectarea a trei transferuri pentru sezonul 2019-2020. Citiți ce a declarat pentru Handbal Mania, unul dintre jucători transferați de bănățeni, Robert Andrei Năstăsie.

Citește mai mult

CSM București trimite Focșaniul în play-off, victorii pe teren propriu pentru Timișoara și Suceava

Meciurile de miercuri, din antepenultima etapă a sezonului regulat din Liga Zimbrilor, au lămurit și situația ultimei echipe care va evolua în play-off-ul actualei stagiuni. Astfel, CSM București s-a impus pe terenul lui Minaur Baia Mare.

Citește mai mult

Cupa României merge la Timișoara / Galerie foto de la finală

SCM Politehnica Timișoara este noua deținătoare a Cupei României, după un parcurs care a inclus victorii cu HC Sibiu, CSM Bacău, Minaur Baia Mare, CSM Focșani și Steaua București. În duelul echipelor cu mari probleme de efectiv, Timișoara a fost mai proaspătă și mai inspirată.

Citește mai mult

Victorii pentru Constanța, Focșani, Timișoara și Minaur într-o etapă a oaspeților în Liga Zimbrilor

Echipele care au evoluat în deplasare au câștigat 5 din cele 7 partide ale etapei a 21-a din Liga Zimbrilor. Constanța și-a consolidat poziția de lideră după ce s-a impus la Făgăraș, nu fără emoții.

Citește mai mult

Au fost anunțați arbitrii finalei Cupei României de duminică

Municipiul Focșani va găzdui sâmbătă și duminică turneul final al Cupei României la handbal masculin, la care vor participa CSM Focșani, SCM Politehnica Timișoara, Dinamo București și Steaua București. Federația Română de Handbal a anunțat deja cuplul de arbitri care va oficia la finala de duminică.

Citește mai mult

Constanța câștigă la Timișoara și își păstrează fotoliul de lideră

HC Dobrogea Sud Constanța i-a administrat formației SCM Politehnica Timișoara prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, în cel de-al doilea meci al etapei a 19-a din sezonul regulat al Ligii Zimbrilor. Cele două echipe au mers multă vreme cap la cap, într-o partidă în care pe teren au evoluat 13 români și tot atâția handbaliști din țările ex-iugoslave.

Citește mai mult