CSM București trimite Focșaniul în play-off, victorii pe teren propriu pentru Timișoara și Suceava

Meciurile de miercuri, din antepenultima etapă a sezonului regulat din Liga Zimbrilor, au lămurit și situația ultimei echipe care va evolua în play-off-ul actualei stagiuni. Astfel, CSM București s-a impus pe terenul lui Minaur Baia Mare.

Citește mai mult

Cupa României merge la Timișoara / Galerie foto de la finală

SCM Politehnica Timișoara este noua deținătoare a Cupei României, după un parcurs care a inclus victorii cu HC Sibiu, CSM Bacău, Minaur Baia Mare, CSM Focșani și Steaua București. În duelul echipelor cu mari probleme de efectiv, Timișoara a fost mai proaspătă și mai inspirată.

Citește mai mult

Victorii pentru Constanța, Focșani, Timișoara și Minaur într-o etapă a oaspeților în Liga Zimbrilor

Echipele care au evoluat în deplasare au câștigat 5 din cele 7 partide ale etapei a 21-a din Liga Zimbrilor. Constanța și-a consolidat poziția de lideră după ce s-a impus la Făgăraș, nu fără emoții.

Citește mai mult

Au fost anunțați arbitrii finalei Cupei României de duminică

Municipiul Focșani va găzdui sâmbătă și duminică turneul final al Cupei României la handbal masculin, la care vor participa CSM Focșani, SCM Politehnica Timișoara, Dinamo București și Steaua București. Federația Română de Handbal a anunțat deja cuplul de arbitri care va oficia la finala de duminică.

Citește mai mult

Constanța câștigă la Timișoara și își păstrează fotoliul de lideră

HC Dobrogea Sud Constanța i-a administrat formației SCM Politehnica Timișoara prima înfrângere pe teren propriu din acest sezon, în cel de-al doilea meci al etapei a 19-a din sezonul regulat al Ligii Zimbrilor. Cele două echipe au mers multă vreme cap la cap, într-o partidă în care pe teren au evoluat 13 români și tot atâția handbaliști din țările ex-iugoslave.

Citește mai mult

Timișoara învinge din nou campioana după un meci cu mulți nervi, Dinamo e la trei puncte de play-out !

SCM Politehnica Timișoara a reușit să învingă pentru a doua oară în acest sezon campioana României, trimițând-o la doar trei puncte de locurile de play-out ! Meciul a fost unul deosebit de încâncenat, cele două echipe mergând cap la cap până în ultimele 10 minute.

Citește mai mult

Eden Hairi și Cristian Fenici, despre duelul Bacău – Timișoara, din Cupa României

CSM Bacău și SCM Politehnica Timișoara se vor întâlni de două ori la Bacău, în decurs de 3 săptămâni (21 noiembrie și 8 decembrie), prima dată în campionat, iar a doua oară  în Cupa României. Citiți ce au declarat, pentru Handbal Mania, antrenorul echipei băcăuane și căpitanul echipei timișorene.

Citește mai mult