Liga Zimbrilor / Victorii pentru Constanța, Focșani și Minaur în ultimele jocuri ale etapei a IX-a

Echipele de cupe europene și-au adjudecat ultimele trei partide ale etapei a IX-a din primul eșalon masculin, care s-au disputat joi seara. Astfel, HC Dobrogea Sud s-a impus pe terenul ultimei clasate, după ce Alexandria a revenit de la 16-24 în minutul 47 la 23-25 în minutul 57. L

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Victorii ale gazdelor în ultimele trei meciuri ale etapei a șaptea

Ultimele trei partide ale etapei a șaptea din primul eșalon masculin au adus victorii ale echipelor care au evoluat pe teren propriu. Steaua a învins Timișoara și a bifat a șasea victorie a sezonului, consolidându-și locul al doilea în clasament.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Start în pregătiri și la SCM Poli Timișoara

După un final de sezon cu multe frământări, atât la nivelul lotului, cât și al managementului, SCM Politehnica Timișoara a început joi pregătirile pentru stagiunea viitoare. Conducerea tehnică a bănățenilor va fi asigurată de antrenorul principal Attila Horvath, care-l va avea secund pe Sorin Sărăndan.

Citește mai mult

Liga Zimbrilor / Primele transferuri anunțate de Timișoara și Cluj

După ce l-a confirmat pe Attila Horvath, cel care l-a înlocuit pe Vlad Caba la finalul sezonului trecut, în funcția de antrenor principal, SCM Politehnica Timișoara a anunțat că s-a despărțit de jucătorii Sergio Barros, Liviu Caba, Bogdan Baican și Ramon Șomlea.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a treia a turneului final al juniorilor II

Vineri, la Cluj-Napoca, se desfășoară partidele etapei a treia a grupelor turneului final al handbaliștilor juniori 2, în urma cărora vom cunoaște cele 4 semifinaliste. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a doua a turneului final al juniorilor II

Joi, la Cluj-Napoca, se desfășoară partidele etapei a doua a grupelor turneului final al handbaliștilor juniori 2. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor. Toate partidele din grupele turneului final sunt transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult