Ups, au comis-o din nou: TEC a folosit un antrenor în stare de suspendare

Handbal Mania a scris despre favorurile de care beneficiază clubul TEC („Talentul este Cheia”), înființat de secretarul general al FRH, Viorel Mazilu: antrenor promovat selecționer la cadeți, serii cu dedicație, arbitri din București să nu se cheltuie cu transportul etc. Ultima boacănă marca TEC a fost folosirea unui antrenor deși acesta era suspendat.

Citește mai mult

Cristina Neagu amendată de Comisia de Disciplină, observatorii de la turneele finale ale juniorilor 4, sancționați și ei

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de handbal a decis în ședința de marți, 7 iunie, s-o amendeze pe Cristina Neagu cu 1.000 de lei, ”pentru declarații tendențioase care se dovedesc a fi nereale”.

Citește mai mult

Ce a decis Comisia de Disciplină după incidentele de la partida CSM Focșani – Minaur

Handbal Mania a scris despre incidentele petrecute duminică, la partida CSM Focșani – Minaur Baia Mare din Liga Zimbrilor. Ca urmare a raportului suplimentar întocmit de observatorul Bogdan Anton și de arbitrii Ciprian Popa și Ionuț Velișcă, Comisia de Disciplină a FRH a decis sancționarea oficialului vrâncean Viorel Ciubotaru cu o amendă de 700 de lei și 2 etape suspendare.

Citește mai mult

Amenzi cu întârziere pentru CSM București și Măgura Cisnădie din cauza nerespectării criteriilor de vârstă

Ultima ședință a Comisiei Centrale de Disciplină din cadrul FRH a ratificat o decizie a Comisiei de Competiții din 1 februarie luată cu o foarte mare, poate chiar nepermis de mare întârziere. Astfel, cluburile CSM București și Măgura Cisnădie au primit amenzi de câte 50.000 de lei.

Citește mai mult

Haos în Liga Zimbrilor / CSM Focșani, exclusă din turneul de la Sfântu Gheorghe și amendată

Comisia de Disciplină a FRH a decis în ședința de marți, 6 octombrie, excluderea echipei CSM Focșani din turneul 2 al Ligii Zimbrilor și amendarea acestei cu 20.000 de lei ”pentru depistarea a mai mult de 3 jucatori testați RT-PCR cu rezultat pozitiv, în timpul desfășurării turneului.”

Citește mai mult