Președintele FRH a intervenit în timpul unui meci după un conflict cu părinții juniorilor de la Dinamo / Cum își motivează Constantin Din atitudinea

Meci spectaculos și disputat duminică în capitală, în grupa Valoare 3 din campionatul handbaliștilor juniori 3. Lidera clasamentului, HC Talentul Este Cheia, unde antrenează arbitrii Ionuț Tița și Andrei Vasilescu și unde evoluează fiii oficialilor FRH, Constantin Din și Viorel Mazilu, a pierdut pe teren propriu meciul cu Dinamo.

Citește mai mult

Ups, au comis-o din nou: TEC a folosit un antrenor în stare de suspendare

Handbal Mania a scris despre favorurile de care beneficiază clubul TEC („Talentul este Cheia”), înființat de secretarul general al FRH, Viorel Mazilu: antrenor promovat selecționer la cadeți, serii cu dedicație, arbitri din București să nu se cheltuie cu transportul etc. Ultima boacănă marca TEC a fost folosirea unui antrenor deși acesta era suspendat.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a treia a turneului final al juniorilor II

Vineri, la Cluj-Napoca, se desfășoară partidele etapei a treia a grupelor turneului final al handbaliștilor juniori 2, în urma cărora vom cunoaște cele 4 semifinaliste. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din ziua a doua a turneului final al juniorilor II

Joi, la Cluj-Napoca, se desfășoară partidele etapei a doua a grupelor turneului final al handbaliștilor juniori 2. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor. Toate partidele din grupele turneului final sunt transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Rezultate și casete tehnice din prima zi a turneului final al juniorilor II

Miercuri, la Cluj-Napoca, au început partidele turneului final al handbaliștilor juniori 2. Handbal Mania vă prezintă rezultatele și casetele tehnice, articolul urmând a fi actualizat pe măsura disputării jocurilor. Toate partidele din grupele turneului final sunt transmise pe pagina de Facebook a clubului Potaissa Turda.

Citește mai mult

Prezentarea echipelor participante la turneul final al juniorilor II – HC Talentul Este Cheia București

De miercuri până duminică, la Cluj-Napoca, va avea loc turneul final al campionatului handbaliștilor juniori II. Începem prezentarea echipelor participante cu HC Talentul Este Cheia (TEC), o echipă bucureșteană care a terminat pe locul 2 atât seria geografică C, cât și grupa Valoare 2.

Citește mai mult