N-a fost să fie pentru Bistrița

Gloria Bistrița-Năsăud n-a reușit să-și treacă în palmares primul trofeu european, după ce a pierdut duminică, la Graz, finala Ligii Europene, 27-29 cu Storhamar. A părut că bistrițencele și-au consumat toate cartușele în semifinala cu Brăila, echipa norvegiană a jucat mai pragmatic și și-a valorificat la maxim armele tradiționale.

Citește mai mult

Gloria Bistrița-Năsăud se califică en-fanfare în finala Ligii Europene

Spectacol total în semifinala românească a Ligii Europene de handbal feminin, dintre Gloria Bistrița-Năsăud și HC Dunărea Brăila, într-o atmosferă senzațională creată de suporterii celor două echipe. Echipa pregătită de Florentin Pera a obținut o victorie categorică, greu de anticipat după felul în care arătaseră duelurile precedente dintre cele două echipe din acest sezon.

Citește mai mult

Tot ce trebuie să știți despre Final Four-ul Ligii Europene de la Graz

Pentru al doilea an consecutiv, turneul final al Ligii Europene la handbal feminin va fi găzduit de Raiffeisen Sportpark din Graz, o arenă cu o capacitate de 3000 de locuri, inaugurată în 2018. România va avea două reprezentante în acest Final Four, Gloria Bistrița-Năsăud și Dunărea Brăila, echipe ce se vor întâlni în prima semifinală.

Citește mai mult

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele Ligii Europene, ce spune Xavier Pascual despre tragerea la sorți

Vineri, 3 mai, a avut loc tragerea la sorți a semifinalelor Ligii Europene la handbal masculin, al cărei turneu final va avea loc la Hamburg, în perioada 25-26 mai. Campioana României va evolua într-o companie selectă, alături de trei reprezentante ale celui mai puternic campionat din lume, Bundesliga.

Citește mai mult

Cinci echipe românești joacă în weekend în cupele europene

Weekend plin pentru cele cinci echipe românești care participă în cupele europene, cu două partide sâmbătă și trei duminică. Prima va intra în scenă Gloria Bistrița-Năsăud, care va disputa pe teren propriu returul cu Motherson Mosonmagyarovari, din sferturile de finală ale Ligii Europene feminine.

Citește mai mult