Măgura Cisnădie a câștigat în Cehia în Liga Europeană

Măgura Cisnădie a debutat cu dreptul în Liga Europeană feminină, impunându-se sâmbătă, la Most, în prima manșă a turului al doilea preliminar, scor 27-26. Echipa română pornea favorită, a condus în prima repriză și la 7 goluri, 11-4 în minutul 19, dar a intrat la pauză cu doar două goluri avans.

Citește mai mult

Liga Europeană / HC Dobrogea Sud a rezistat doar o repriză în Polonia

HC Dobrogea Sud Constanța a pierdut categoric prima manșă din turul al doilea al Ligii Europene masculine, 14-25 pe terenul vicecampioanei Poloniei, Wisla Plock. Prima repriză a fost una extrem de ciudată, cu foarte puține goluri, în minutul 18 tabela arătând 2-1 pentru gazde !

Citește mai mult

Cu cine ar putea juca HC Dobrogea Sud pentru calificarea în grupele Ligii Europene

Marți, la prânz, la Viena, va avea loc tragerea la sorți a turului al doilea preliminar din Liga Europeană masculină, la care vor intra în urne 24 de echipe. Cele 12 câștigătoare ale disputelor, ale căror manșse se vor juca pe 21 și 28 septembrie, vor obține biletele pentru faza grupelor competiției.

Citește mai mult

Constanța s-a calificat în turul 2 al Ligii Europene cu două victorii

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud Constanța și-au luat revanșa în fața echipei maghiare Csurgoi KK, după eliminarea suferită acum doi ani în Cupa EHF. După victoria la patru goluri obținută în Ungaria săptămâna trecută (27-23), constănțenii s-au impus și în manșa retur, disputată duminică.

Citește mai mult

Constanța debutează cu dreptul în Liga Europeană masculină, ce au spus Djordje Cirkovic și Dani Vasile despre victoria din Ungaria

HC Dobrogea Sud Constanța a reușit sâmbătă cea de-a doua victorie consecutivă din sezonul 2021/2022. După victoria din Supercupă, împotriva lui Dinamo, constănțenii s-au impus pe terenul maghiarilor de la Csurgoi KK, scor 27-23, în primul tur preliminar al Ligii Europene.

Citește mai mult