Vâlcea, la a 14-a victorie consecutivă / Victorii pe linie ale gazdelor în meciurile de duminică din Liga Florilor

Etapa a șaisprezecea a Ligii Florilor a programat duminică trei partide, toate fiind câștigate de echipele care au evoluat pe teren propriu. SCM Râmnicu Vâlcea a ajuns la al paisprezecelea succes consecutiv și a mai făcut un pas spre mult visatul titlu.

Citește mai mult

CSM București a învins Zalăul în ziua în care i-a luat cea mai bună jucătoare, dar a primit o căruță de goluri

În prologul primei etape a returului Ligii Florilor, campioana CSM București a primit vizita echipei căreia i-a luat cea mai bună jucătoare chiar în ziua meciului. Echipa lui Dragan Djukic a transferat-o pe Claudia Constantinescu, handbalista cu un început de an fulminant, de la care se așteaptă să suplinească absențele de marcă din tabăra bucureșteanăcauzate de accidentări.

Citește mai mult

Baia Mare a învins Zalăul datorită unui final de meci mai bun

Minaur Baia mare și HC Zalău au oferit o dispută tensionată în primul meci al etapei a XII-a din Liga Florilor. Gazdele s-au impus în ultimul sfert de oră, grație unei linii de 9 metri mai puternice, însă Gheorghe Tadici a contestat vehement arbitrajul ”internaționalelor” Năstase și Stancu.

Citește mai mult

Zalăul învinge Craiova în primul meci de la reluarea Ligii Florilor

HC Zalău a învins-o pe SCM Craiova, în duelul dintre două echipe de cupe europene, în prima partidă a etapei a XI-a din Liga Florilor. Gheorghe Tadici a găsit cheia cu care a reușit să desfacă defensiva echipei pregătite de Bogdan Burcea, care primise doar 12 goluri sâmbătă, în grupele Cupei EHF. 

Citește mai mult

Exclusiv / Gheorghe Tadici: ”Eu cred în calificare, nu sunt tipul care să cedeze așa ușor”

Cu trei zile înainte de returul din turul al doilea al Cupei EHF, în deplasare, la Borussia Dortmund, HC Zalău a jucat în campionat, pe terenul Măgurii Cisnădie, joc încheiat la egalitate. Iată ce a declarat despre partida de la Cisnădie, dar și despre jocul de duminică, din Germania, în exclusivitate pentru Handbal Mania, antrenorul Gheorghe Tadici.

Citește mai mult

Măgura Cisnădie și HC Zalău au remizat în derby-ul european al etapei din Liga Florilor

Măgura Cisnădie și HC Zalău s-au întâlnit într-un meci cu valențe europene, ambele formații reprezentând România în actuala ediție a Cupei EHF. Iar dacă Măgura s-a calificat deja în turul al III-lea, pentru formația lui Gheorghe Tadici, partida de la Cisnădie a fost o repetiție utilă înaintea returului din Germania, cu Borussia Dortmund.

Citește mai mult