Liga Florilor / Victorii previzibile pentru Rapid, Bistrița și Brăila

Rapid București a obținut a paisprezecea victorie în campionat în deplasarea de la Mioveni, dar a avut destul de muncă în partida cu penultima clasată. Cele două sfertfinaliste ale Ligii Europene, Gloria Bistrița-Năsăud și Dunărea Brăila, au câștigat partidele susținute acasă

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii în deplasare pentru Zalău și Brașov

Ultimele două partide din runda a cincisprezecea a campionatului primului eșalon feminin au avut implicații în zona retrogradării, echipele care au evoluat în deplasare având câștig de cauză. HC Zalău a câștigat un meci de ”care pe care” la Mioveni, după o dispută echilibrată

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii ale oaspetelor în primele meciuri din retur, la Zalău cele două echipe au încins Hora Unirii

Primele două partide din returul campionatului primului eșalon feminin s-au disputat miercuri, la Zalău și Târgu Jiu. Echipele care au evoluat în deplasare, CSM București și Gloria Bistrița-Năsăud, au obținut victorii facile în fața unor adversare din subsolul clasamentului.

Citește mai mult

Liga Florilor / HC Zalău a câștigat ultimul meci al turului – imagini și declarații

Ultimul meci al turului campionatului primului eșalon feminin s-a disputat duminică, la Zalău, unde echipa din capitala județului Sălaj a disputat derby-ul local cu Minaur Baia Mare. Un meci foarte important pentru echipa lui Gheorghe Tadici, aflată pe loc retrogradabil înaintea acestei runde.

Citește mai mult

Liga Florilor / Victorii pentru Rapid și Zalău în partidele de sâmbătă

Ultima rundă a campionatului primului eșalon feminin a programat sâmbătă două partide, ambele încheiate cu rezultate scontate. Astfel, Rapid a învins-o categoric pe Dacia Mioveni după o primă repriză echilibrată, în timp ce HC Zalău s-a impus în fața ”lanternei roșii” CSM Galați.

Citește mai mult