Exclusiv / Gheorghe Tadici: ”Eu cred în calificare, nu sunt tipul care să cedeze așa ușor”

Cu trei zile înainte de returul din turul al doilea al Cupei EHF, în deplasare, la Borussia Dortmund, HC Zalău a jucat în campionat, pe terenul Măgurii Cisnădie, joc încheiat la egalitate. Iată ce a declarat despre partida de la Cisnădie, dar și despre jocul de duminică, din Germania, în exclusivitate pentru Handbal Mania, antrenorul Gheorghe Tadici.

Citește mai mult

Măgura Cisnădie și HC Zalău au remizat în derby-ul european al etapei din Liga Florilor

Măgura Cisnădie și HC Zalău s-au întâlnit într-un meci cu valențe europene, ambele formații reprezentând România în actuala ediție a Cupei EHF. Iar dacă Măgura s-a calificat deja în turul al III-lea, pentru formația lui Gheorghe Tadici, partida de la Cisnădie a fost o repetiție utilă înaintea returului din Germania, cu Borussia Dortmund.

Citește mai mult

Șase echipe românești joacă în weekend în cupele europene

De vineri până duminică, șase echipe din România vor evolua în Cupa EHF și în Champions League. Citiți programul, televizările și arbitrii.

Citește mai mult

Vâlcea are punctaj maxim, Slatina obține prima victorie acasă

SCM Râmnicu Vâlcea a câștigat partida de pe teren propriu cu HC Zalău, acumulând maximum de puncte după patru etape, însă a coborât pe locul al doilea, după CSM București, din cauza golaverajului. CSM Slatina a obținut prima victorie în campionat în fața Bistriței.

Citește mai mult