Liga Florilor / Dacia Mioveni a produs marea surpriză a etapei a zecea

Sâmbătă s-au disputat trei partide din cadrul rundei a zecea a primului eșalon feminin. Lidera Rapid a câștigat în fața nou-promovatei CSU Știința București, care a oferit o replică destul de consistentă, în timp ce HC Zalău a câștigat la scor pe terenul unei alte nou-promovate, CSM Deva.

Citește mai mult

Rezultate identice în ultimele jocuri de la Cupa Consiliului Județean Sălaj

Joi, 23 decembrie, s-au disputat ultimele două partide din cadrul ediției a 16-a a Cupei Consiliului Județean Sălaj la handbal feminin. Interesant este faptul că ambele jocuri s-au încheiat la egalitate, cu scoruri identice, 27-27, astfel că HC Zalău a câștigat competiția la golaveraj.

Citește mai mult

Cupa Consiliului Județean Sălaj – rezultatele și casetele tehnice din prima zi

Zalăul găzduiește miercuri și joi cea de-a XVI-a ediție a Cupei Consiliului Județean Sălaj, la care participă HC Zalău, Minaur Baia Mare, SCM Gloria Buzău și Dacia Mioveni. Vă prezentăm rezultatele și casetele tehnice din prima zi, în care s-au disputat patru jocuri.

Citește mai mult

Cupa Slatinei a fost câștigată de echipa gazdă

CSM Slatina a câștigat cea de-a treia ediție a Cupei Slatinei chiar dacă a pierdut ultimul joc al turneului în fața Daciei Mioveni. Tot luni s-a mai jucat și meciul HC Zalău – CSU Știința București, câștigat de echipa lui Gheorghe Tadici, care a acumulat tot două victorii.

Citește mai mult

Cupa Slatinei – rezultatele și casetele tehnice din prima zi

Primul turneu amical al iernii este organizat de CSM Slatina duminică și luni. Cupa Slatinei e la ediția a treia, invitatele echipei organizatoare fiind HC Zalău, Dacia Mioveni și CSU Știința București. Citiți rezultatele și casetele tehnice ale celor patru jocuri disputate duminică, 19 decembrie.

Citește mai mult

Liga Florilor / Final dramatic la Bistrița (video), victorie clară a Rapidului

Etapa a VIII-a a primului eșalon feminin a programat două partide interesante sâmbătă, la prânz. La București, Rapidul a câștigat în fața Zalăului după un joc cenușiu, cu multe greșeli și mult prea multe vociferări de ambele părți. În pofida înfrângerii, Zalăul a dat MVP-ul jocului.

Citește mai mult